İsmail Kartal: Benim Ve Takımımın Zamana İhtiyacı Var

İsmail Kartal: Benim Ve Takımımın Zamana İhtiyacı Var

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, göreve gelmesinin çok ani olduğunu belirtti. İsmail Kartal, kendisinin ve takımın zamana ihtiyacı olduğunu söyledi.Öğle saatlerinde yapılan antrenmanın ardından basın mensuplarıyla bir araya geldi....

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, göreve gelmesinin çok ani olduğunu belirtti. İsmail Kartal, kendisinin ve takımın zamana ihtiyacı olduğunu söyledi.

Öğle saatlerinde yapılan antrenmanın ardından basın mensuplarıyla bir araya geldi. Can Bartu Tesisleri basın odasında gerçekleştirilen sohbette teknik direktör İsmail Kartal, "Göreve gelmem çok ani oldu. Herkes hazırda bekleyip de ben göreve gelmedim. Herkesi bir yerden getirdim. O günlerde evime dahi gidemedim. Aykut Kocaman ve Ersun Yanal'la da çalıştık ve başarılı olduk." şeklinde konuştu.

Türkiye'nin en iyi takımı olduklarını dile getiren İsmail Kartal, "Türkiye'nin en iyi takımı biziz. Biz şampiyon olacağız. Tüm verilerde birinciyiz. Eksik olan taraflarımız; var ama genelde baktığınız zaman birçok takımdan iyi durumdayız." ifadelerini kullandı.

Kartal, bu yıl takıma Diego Ribas'ın katıldığını belirterek, "Kendimize göre uygun bir futbol oynamaya çalışıyoruz. Bu eleştirileri sanki hak etmiyoruz. İyiysek iyiyiz kötüysek kötüyüz. Benim ve bizim zamana ihtiyacımız var." diye konuştu.

HAKKINDAKİ ELEŞTİRİLERE….

19 senedir antrenörlük yaptığını anlatan İsmail Kartal, "Allah bana nasip etti teknik direktörlüğü. Aykut Kocamanlar, Oğuz Çetinler, Metin Tekinler, Muhammedler, Erdal Keserler. Bizler bu ülkenin insanlarıyız. Bu ülke futbolunun emekçisiyiz. Ben kendimi biliyorum. Dışarısı biraz bunu farklı tarafa çekmeye çalışıyor." şeklinde konuştu.

Göreve geldikten sonra çok yoğun şekilde çalıştığını aktaran Kartal, eve gidemediği dönemler olduğunu, oğlunun gelip tesislerde kaldığını söyledi. Kartal, şöyle konuştu: "İşimizi en doğru şekilde yapmaya çalışıyoruz. Oğlum bana, 'Baba sen gelemiyorsun bari ben geleyim' dedi. İki üç gün benimle tesiste aynı yatakta yattı."

EMENİKE EMRE OLAYI KAPANDI

Kartal, Gaziantepspor maçında Emre Belözoğlu ile Emenike arasında yaşanan olayın kapandığını söyledi. Kartal, "Emenike olayı kapandı. Oturduk konuştuk. Emre ile arasında bir şey yok. Emenike bu takımın en önemli oyuncularından bir tanesidir. Başka takımlarda ya da milli takım da hiç buna benzer olaylar olmuyor mu?" ifadelerini kullandı.

KARTAL'DAN GALATASARAY YORUMU

Futbol camiasının ve Türkiye'nin sonucunu en çok merak ettiği Galatasaray derbisiyle ilgili de açıklamalarda bulunan İsmail Kartal, "Galatasaray bir şeyler deniyor. Yeni hocaları geldi. Prandelli bakıyor, bir şeyleri oturtmaya çalışıyor. Biz de bir şeyleri oturtmaya bakıyoruz. Şampiyonlar Ligi maçları oynuyorlar ama derbilerin farklı bir havası var." şeklinde konuştu.

Kartal, son olarak takım kurgusunu Aziz Yıldırım'ın yaptığı yönündeki iddiaları yalanladı. Kartal, "Net söylüyorum. Allah şahit isteyen inanır isteyen inanmaz. Başkan beni bir gün bile aramadı, 'şu oynasın' diye. Başkan koskoca kulübe başkanlık yapıyor. Böyle bir şey yok." diyerek sözlerini tamamladı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.