İşler: Çatı Çöktüğünde Elbette Verecekleri Bir Siyasi Hesap Olacak

İşler: Çatı Çöktüğünde Elbette Verecekleri Bir Siyasi Hesap Olacak

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, "Şimdi zaten çatı başlarına çökmeye başladı. Onu engellemek için adı sanı duyulmamış, 3-5 kişiden oluşan partilerle bu çatının altına sokarak sayısal olarak işte 10 parti destekliyor. Bu çatının...

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, "Şimdi zaten çatı başlarına çökmeye başladı. Onu engellemek için adı sanı duyulmamış, 3-5 kişiden oluşan partilerle bu çatının altına sokarak sayısal olarak işte 10 parti destekliyor. Bu çatının 10 Ağustos'ta çökeceğini hepimiz göreceğiz." dedi.

    Emrullah İşler, bir dizi ziyaret için Zonguldak'ın Ereğli ilçesine geldi. Ziyaretlerine AK Parti İlçe Başkanlığı ile başlayan İşler, çatı adayı için "Çatı adayı diye bir, bir buçuk ay kamuoyunu meşgul ettiler. Ondan sonra getirdiler bir ismi dayatma yöntemi ile adayımız diye açıkladılar" diyerek Ekmeleddin İhsanoğlu'na göndermede bulundu.

    İşler, basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı. Gazetecilerin bu duruma tepki göstermesinin ardından İşler'in basın danışmanlığı tarafından belediye ziyaretinde açıklama yapacağı belirtildi.

    Daha sonra Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ı ziyaret etti.

    "17-25 ARALIK DARBE OPERASYONLARIDIR"

    17-25 Aralık operasyonlarının darbe operasyonu olduğunu kaydeden İşler, "30 Mart seçimlerinde bildiğiniz gibi 17 ve 25 Aralık'ta yapılan darbe girişimi sonucu yargı darbesi girişimi neticesinde gergin bir ortamda seçim gerçekleştirildi. Biz bu seçimlerden de doğrusu büyük bir başarı ile çıktık. Her türlü meydan okumalara her türlü vesayet karşısında dik durduk." şeklinde konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.