İŞKUR'dan İstihdam Fuarı'na davet

İŞKUR'dan İstihdam Fuarı'na davet

Konya Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Emrah Keleş Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti

Konya Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Emrah Keleş Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek  26-27 Mayıs 2016 tarihleri arasında  gerçekleştirilecek olan “III. Konya İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı'na tüm Konya halkını davet etti. Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Emrah Keleş Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek Cemiyet Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Özdemir, Başkan Vekili Mustafa Ekmekçioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Duran Çölcü ve İsa Gökhan Duysak ile uzun süre sohbet etti. 

Ziyaret amacının 26-27 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan “III. Konya İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı (KONİF-2016) hakkında bilgi vermek olduğunu ifa eden Keleş, "İlimizde işgücü arzı ile işgücü talebini, merkezi yönetim, yerel yönetim, üniversite ve işverenleri buluşturuyoruz.  Ayrıca mesleki eğitim, istihdam ve insan kaynakları konusunda taraflar arasındaki bu işbirliğini kalıcı ve kurumsal hale getirmek, işgücünü arz eden ve arz etmeye hazırlanan kişilere iş piyasası hakkında bilgi veriyoruz. İşgücü talep eden firmaları çalışma hayatı konusunda bilgilendirmek ve bunlara işgücü temininde ve istihdam konusunda yardımcı olmak amacıyla, KTO Karatay Üniversitesi Yerleşkesinde “III. Konya İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarını düzenliyoruz. Bu fuarla iş arayanlar, işverenler ve ilgili kurum/kuruluşları aynı çatı altında bir araya getirerek, iş arayanlarımızı, ilimizin iş imkânları, meslek edinme olanakları, girişimcilik, mesleki eğitimler, çalışma hayatı gibi konularda bilgilendirmeyi amaçlıyoruz. Ayrıca fuar süresi içerisinde davet edilen konuşmacıların yapacakları sunumlar, öğrencilerimiz ve vatandaşlarımızın kişisel gelişimleri ve kariyer planlamaları açısından önem arz etmektedir. Biz İş Kur olarak Konya Gazeteciler Cemiyeti ve tüm basın mensubu arkadaşlarımızın fuar ile ilgili olarak yapacakları haberler sayesinde tüm Konya halkına ulaşmayı arzu ediyoruz.  26-27 Mayıs 2016 tarihinde KTO Karatay Üniversitesi Yerleşkesinde gerçekleşecek olan “III. Konya İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarına tüm halkımız davet ediyoruz" dedi.

Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir'de fuarın istihdam alanında büyük bir öneme sahip olduğuna dikkat çekerek vatandaşların özellikle iş ve işçi arayan kesimin ilgi göstermelerinin kendileri için faydalı olacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.