İşimiz gücümüz hizmet olacak

İşimiz gücümüz hizmet olacak

Meram’da rekor oy oranına ulaşmak istediklerini belirten AK Parti Meram Belediye Başkan Aday Adayı Zekeriya İncili, vizyoner belediyecilikle Meram’ı her alanda hak ettiği değere kavuşturacaklarının altını çizdi

“Gece gündüz çalışmaya, Meram’a değer katmaya talibiz diyerek yola çıktık, bu süreçte vatandaşlarımızla bir araya gelince buna ne kadar ihtiyacımız olduğunu daha iyi anladık” diyen AK Parti Meram Belediye Başkan Aday Adayı Zekeriya İncili, “Şahsi menfaatleri bir kenara bırakarak, tüm halkımızla birlikte önce Meram, sonra Konya, uzun vadede ise Türkiye için değer üreteceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.  İncili, “Bugüne kadar Meram için birçok hayal kurduk, halkımızın sorunlarını gidermek ve Meram’ı ülkemizin ikonu haline getirebilmek için kısa zamanda çok iş yapmamız gerekiyor. Önümüzdeki 5 yılda 15 yıllık hizmeti Meram’a getirme niyeti içindeyiz. Rabbim inşallah bunun için gayret gösterebilme fırsatını bize verir ve şerefli milletimizin hizmetkârı oluruz” dedi.

MERAM’DA OY REKORU KIRMAK İSTİYORUZ

Meram’da oy rekoru kırmak istediklerini belirten AK Parti Meram Belediye Başkan Aday Adayı Zekeriya İncili, şunları kaydetti: “Amacımız rekor bir oyla seçimi kazanmak ve ilçemizi iktidar tacıyla taçlandırmak. Meram, Cumhurbaşkanımıza ve partimize teveccühünü her seçim göstermiştir. Biz mahalle mahalle, köy köy gezerek sıkılmadık el, dinlenmemiş dert bırakmak istemiyoruz. Bu sayede vatandaşlarımızın desteğiyle rekor bir oya ulaşarak büyük hizmetler vermek istiyoruz.”

İLK HEDEF MAĞDURİYETLERİN GİDERİLMESİ

“İnsanımızın birçok konuda şikayetleri olduğunu biliyorduk ancak aday adaylığı sürecinde bunu çok daha iyi anladık” diyen İncili, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve mensubu olmaktan gurur duyduğum AK Parti teşkilatlarımız bu göreve bizi uygun görürse inşallah öncelikli hedefimiz, bu mağduriyetleri gidermek ve hemşerilerimize rahat bir nefes aldırmak olacaktır. Daha sonra büyük yatırımlar için planladığımız turizm, tarım, sanayi hamlelerini hayata geçirmek ve bu süreçte eğitim, kültür ve sanatta Meram’ı hak ettiği değere kavuşturmak. Tüm bunları hayata geçirip Meram’ı rahatça yaşanabilen bir cazibe merkezi haline getirdikten sonra marka bir ilçe yaparak Türkiye’nin parlayan yıldızı haline getirmektir” ifadelerini kullandı.

‘HEP BİRLİKTE BÜYÜYECEĞİZ’

Vizyoner bir belediyecilikle hizmet edeceklerinin altını çizen İncili, sözlerini şöyle tamamladı: “Meram’ı seçilmiş bir grubun değil herkesin huzur içinde yaşadığı, işsizlik sorunun olmadığı, çiftçinin yüzünün güldüğü, esnafın her sabah dükkanını mutlulukla açtığı, geleceğimiz olan gençlerin iyi eğitim alabildiği, turizm ve sanayi yatırımları ile gelir sıkıntısı olmayan, canlı ve yaşanabilir bir merkez haline getirmek istiyoruz.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum