İşadamlarına 'Para Kazandıran Uygulamalar' Semineri Verildi

İşadamlarına 'Para Kazandıran Uygulamalar' Semineri Verildi

Araştırmacı-Yazar Mustafa Ulutepe, Ankara'da faaliyet yürüten TÜTEV Sanayici ve İş Adamları Derneği'nde (TÜTEVSİAD) tarafından düzenlenen etkinlikte, işadamı ve sanayicilere 'Şirketlerde Para Kazandıran Uygulamalar' konusunda seminer verdi....

Araştırmacı-Yazar Mustafa Ulutepe, Ankara'da faaliyet yürüten TÜTEV Sanayici ve İş Adamları Derneği'nde (TÜTEVSİAD) tarafından düzenlenen etkinlikte, işadamı ve sanayicilere 'Şirketlerde Para Kazandıran Uygulamalar' konusunda seminer verdi. Seminere; Ostim ve İvedik Organize Sanayi Bölgeleri’nde faaliyet gösteren sanayici ve iş adamları katıldı.

Ulutepe, açılışta yaptığı konuşmada, farklı ülkelerdeki 18 bin 500 şirketin incelendiğini, bu şirketler içerinde seçilen 181 şirketin analiz edilerek 6 strateji belirlendiğini aktardı. Bu stratejileri uygulayan şirketlerin geldikleri noktadan örnekler verdi. İşine kilitlenme ve işine odaklanma sürecinin önemini vurguladı.

Programın açılışında konuşan TÜTEVSİAD Eğitim Koordinatörü Ahmet Köylü de derneğin girişimcilik, yüksek teknoloji, inovasyon ve Ar-Ge çalışmalarına destek verdiğini kaydetti. Sanayici ve iş adamlarının yönetiminde bulunan şirketlerde, küçük değişikliklerle verimliliğin arttırılabileceğini dile getiren Köylü, "İsrafın önlenmesi ve tasarrufa yönelik tedbirlerle kârlılıklar arttırılabilecektir. Şirketlerimizin gelişimi için hayati öneme sahip 'etkin organizasyon-verimli şirket-karlı şirket' döngüsü hakkında bilgilendirebilmek amacıyla bu semineri düzenlemiş bulunuyoruz.” dedi.

Seminerin sonunda, TÜTEVSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Aykut Açıkgöz, Mustafa Ulutepe’ye ve katılımcılara teşekkür ederek, günün anısına plaket verdi. Açıkgöz, şirket yöneticilerini 27 Ekim 2014 saat 19:30’da TÜTEVSİAD Seminer Salonu’nda Mustafa Ulutepe tarafından verilecek, ikinci seminere davet etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.