İş Dünyası Vodafone İstanbul Champions Running’de Buluşuyor

İş Dünyası Vodafone İstanbul Champions Running’de Buluşuyor

Vodafone İstanbul Maratonu ve Vodafone İstanbul Yarı Maratonu’yla koşu sporuna tam destek veren Vodafone Türkiye, şirket çalışanlarını buluşturan Istanbul Champions Running sponsorluğunu sürdürüyor. 21 Eylül Pazar günü Caddebostan Sahili’nde,...

Vodafone İstanbul Maratonu ve Vodafone İstanbul Yarı Maratonu’yla koşu sporuna tam destek veren Vodafone Türkiye, şirket çalışanlarını buluşturan Istanbul Champions Running sponsorluğunu sürdürüyor.

21 Eylül Pazar günü Caddebostan Sahili’nde, Vodafone İstanbul Maratonu’ndan önceki büyük buluşma olarak gerçekleştirilecek 4. Vodafone İstanbul Champions Running’de 50 lider şirketten takımlar ve binden fazla sporcu çalışan yarışacak. Kurumları takım ruhu ve dostluk çatısı altında bir araya getiren koşuda, şampiyon takımın yanında en hızlı kadın ve erkek sporcu da ödüllendirilecek.

Vodafone Türkiye koşu sporuna verdiği desteği İstanbul Champions Running ile sürdürüyor. Vodafone İstanbul Maratonu ve Vodafone İstanbul Yarı Maratonu ile koşu sporunu sahiplenen Vodafone, İstanbul Champions tarafından 2013 yılında başlatılan İstanbul Champions Running kurumsal koşusuna dördüncü kez ismini veriyor. 21 Eylül Pazar günü Caddebostan Sahili’nde gerçekleştirilecek olan koşuda, 50 lider şirketten bini aşkın çalışan yarışacak.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, "Vodafone Türkiye olarak, ülkemizde bireylerin ve kurumların dijital dönüşümüne ilham vermeyi hedeflerken, kültür, sanat ve spor alanlarındaki yatırımlarımızı da önceliklendiriyoruz. Toplum için değer yaratma arzusuyla sporu ve spor yapan herkesi destekliyoruz." diyerek, şöyle devam etti:

"Vodafone İstanbul Maratonu ve Vodafone İstanbul Yarı Maratonu ile sahiplendiğimiz koşu sporunu kitleselleştirmeyi ve erişilebilir kılmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, şirketlerarası koşu etkinliği olarak hayata geçirdiğimiz Vodafone Istanbul Champions Running’in dördüncüsünü 21 Eylül’de gerçekleştirecek olmanın heyecanı içindeyiz.

Vodafone İstanbul Maratonu’ndan önceki bu büyük buluşmada, Türkiye’de değişimi tetikleyen lider şirketler, koşu takımlarıyla birlikte sağlıklı yaşama verdiği değeri gösterme fırsatı bulacak. Etkinliğimiz, benzer profildeki şirketleri bir araya getirirken, şirketlerarası rekabet ortamını da dostane bir şekilde teşvik etmeyi hedefliyor. Vodafone Türkiye olarak, kurumsal müşterilerimizin hem iş hem de sosyal hayatlarında yanlarında olmaya devam edeceğiz."

"HER PLAZA ÇALIŞANI BİR SPORCUDUR"

Herkesin profesyonel sporcu olmasının mümkün olmadığını ama 'her plaza çalışanı bir sporcudur' sloganıyla hayata geçirilen 4. Vodafone Istanbul Champions Running, şirket çalışanlarından oluşan koşu takımlarına ekip olarak hareket etmenin keyifli ve eğlenceli yönünü yaşatmayı hedefliyor.

Etkinliğe katılacak büyük ve orta ölçekli firmaların çalışanlarından oluşan en az 5 en fazla 20 kişilik koşu takımları, profesyonel hayattaki rekabeti koşu parkuruna taşıyacak. Şirketinin koşu takımı olmayan çalışanlar, ferdi olarak da yarışa katılabilecek. Parkuru en kısa sürede tamamlayan takım şampiyon olurken, en hızlı erkek ve kadın sporculara da sürpriz ödüller verilecek.

Destekçileri arasında Finansbank, Hillside, Coca-Cola, Banvit, Dominos ve Karnaval’ın da yer aldığı Vodafone Istanbul Champions Running, koşucuların, Vmaraton uygulaması üzerinden bağış toplamasını da sağlayacak. Her sene farklı zamanlarda iki ayrı koşu şeklinde gerçekleştirilen etkinliğin bu yılki ilk koşusu, 24 Mayıs’ta Caddebostan Sahili’nde düzenlenmişti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.