iPhone'nun son güncellemesi geldi

iPhone'nun son güncellemesi geldi

Son yıllarda büyük bir atılım yaparak piyasada büyük bir yer edinen Apple firmasının akıllı yeni nesil cep telefonlarında oluşan sorunları gidermek için en çok merak edilen güncelleme İOS 8.1.1geldi.

Tonlarca lira verip alınan akıllı telefonlarda sorunlar bitmek tükenmek nedir bilmiyor. Devamlı artan teknoloji karşısında yaşanan bu sorunları çözmek için yeni adımlar atan ve devamlı güncellemeler getiren Apple'in son güncellmesi olan İOS 8.1.1 piyasaya çıktı. Telefonlarda oluşan sorunları gidermek için çıkardığı İOS 8.1.1'in bakalım sonuçları kullanıcılar tarafından menuniyetle karşılanacak mı?
 
İOS'un son güncellemesi iPhone S ve iPad 2 İos 8.1.1 Güncellemesi nasıl? iPhone 4S ve iPad 2 özellikleri takıldı. işte güncellemesi sosyal medyada yer etti. Yayınlanan test sonuçları, yeni güncellemenin iPhone 4s ve iPad
2'nin performansını ne kadar etkilediğini gösteriyor.
 
Apple, geçtiğimiz Eylül ayında yeni mobil işletim sistemi iOS 8'i yayınlamıştı. iOS 8 işletim sistemi özellikle iPhone 4s ve iPad 2 gibi daha eski cihazlara hiç yaramamıştı. Bu cihazların kullanıcılara performans konusunda yaşadıkları ciddi sorunları Apple'a bildirmişlerdi. Apple ise geçtiğimi günlerde iPhone 4s ve iPad 2'de yaşanan performans sorunlarını gidermek için iOS 8.1.1 güncellemesini yayınlamıştı.
 
Peki iOS 8.1.1 bu cihazların sorununa çare olmuş mu dersiniz? Bu konuda dikkat çekici bir test yapan Ars Technica ekibi, bu cihazların iOS
7.1.2, iOS 8 ve iOS 8.1.1'deki uygulama başlatma sürelerini karşılaştırdı.Ortaya çıkan sonuçlar ise iOS 8.1.1'in, cihazların uygulama başlatma performansına aslında o kadar da etki etmediğini gösteriyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.