iPhone 7'nin çerçevesiz konsepti tanıtıldı

iPhone 7'nin çerçevesiz konsepti tanıtıldı

iPhone'ların bu yıl beklenen sürümü iPhone 7'nin çerçevesiz ve sıradışı bir görüntüye bürünmüş yeni konsepti merakla bekleniyor.

Tanıtılmadan önce sayısız konsepti internete düşen iPhone'ların bu yıl beklenen sürümü iPhone 7'nin Eduardo Guerrero tarafından tasarlanan çerçevesiz ve sıradışı bir görüntüye bürünmüş konsepti yayınlandı.

Tasarımcı Guerrero, iPhone 7’ye ait yeni konsept tasarımını paylaştı. ‘Benzer boyut, daha büyük ekran’ sloganıyla paylaşılan konsept çalışmasında iPhone 7, çerçevesiz bir ekranla karşımıza çıkıyor.

Apple’ın tasarım olarak iPhone 6s’ten fazla bir değişikliğe gitmeyeceği söylenen iPhone 7 için Apple fanlarının en büyük beklentisi, ekran çerçevesinin daha az alan kaplaması. 

Bu durumu yaptığı konsept çalışmasıyla geniş kitlelere duyurmayı başaran Guerrero, aynı zamanda kablosuz şarj teknolojisinin de iPhone 7’ye çok yakışacağını düşünmüş ki tasarımında buna da yer vermiş.

Ölçüleri 5.51 x 2.63 x 0.25 inç olacak şekilde tasarlanan iPhone 7, ekranın alt kısmında dijital bir Home tuşuna sahip. 

Yeni 64-bit mimarili AX işlemci ve iOS 10 işletim sisteminin olduğu görülen iPhone 7’de, önceki modellerde olduğu gibi 16 / 64 ve 128 GB dahili hafıza seçenekleri bulunuyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.