IPhone  6 En Uygun Nasıl Alınır?

IPhone 6 En Uygun Nasıl Alınır?

Apple Dünyasının efsane modellerinden iPhone 6 çıktığı yıl satış rekorları kırarak tüketicilerden tam not almıştı.

Apple Dünyasının efsane modellerinden iPhone 6 çıktığı yıl satış rekorları kırarak tüketicilerden tam not almıştı. Cimri.com karşılaştırma yaparak  almanıza yardımcı olacak bir aracıdır.

 

Apple Dünyası ve Tüketici Tepkimesine Duyarlı Bir Marka

 

Teknoloji severlerin yakından takip ettiği en popüler marka şüphesiz ki Apple’dır. Notebook’tan Cep Telefonuna kadar bir çok kategoride ilkleri ve farklı tasarımları sunan marka, Dünya genelinde bir popülerliğe ulaşabilen nadir markalar içerisindedir. Apple Dünya markası olup Amerika ve Avrupa dışında 2008 yıllarında yankı bularak iPhone serisi ile Türkiye’de adından sıkça bahsettirmiştir. iPhone serisi her zaman yeni bir özelliği ve kullanıcıların tepkimelerine göre farklı bir kasa tipini sunmuştur.

zmd1pg.jpg

Tabuları iPhone 6 ile Yıktı

 

iPhone serisi ekran büyüklüğü olarak 3,5 inç olarak yola çıkmış ve bir çok kullanıcının gözünün alıştığı boyut olarak iPhone 3 ve 3GS serisi olmuştur. Marka olarak her zaman kendi çizgisi içerisinde olan iPhone en büyük rakibi olan Samsung tarafından her daim takip altında olmasına rağmen hiçbir zaman Samsung tarzında radikal kararlar alarak çok model moduna girmemiştir. Samsung ile Apple’ı ayıran özelliklerin başında ekran boyutu olmasına rağmen 2014 yılının son çeyreğinde radikal bir karar alan Apple iPhone 6 serisi ile 5,5 inç boyutuna çıkmış ve Apple kullanıcılarının alışık olmadığı bir ekran boyutu ile hizmet vermeye başlamıştır. Apple böylece iPhone 6 serisi ile ekran boyutunda büyük bir değişiklik yaparak tabuları yıkmış ve radikal kararlarından birisini almıştır. Ekran boyutu dışında daha önce cep telefonlarından var olmayan bir çok özelliği bu serisinde aktif eden iPhone 6 tartışmasız ki en büyük özelliği beraberinde getiren bir cihazdır.

moelj7.jpg

iPhone 6 2 Farklı Boyut ile Tüketicinin Karşısında

 

Apple marka olarak ekran boyutunda ki büyüklük furyasına katılarak, kendi çizgisinin dışına çıkmış, ilk olarak kullanıcılardan aldığı tepkiyi hiçe sayarak 6 ve 6 Plus olarak iki seçenek ile iddialı duruşlarını sergilemeye devam etmişlerdir. Apple marka olarak aldığı kararın arkasında durdukça, kullanıcılar iPhone 6 modelini deneyimledikçe fikirleri değişmiş ve iPhone 6’dan çok iPhone 6 Plus talep görmeye başlamıştır. Apple markasının tasarımcıları öngörüleri sayesinde markaya bir seviye daha yükselişe geçerek iPhone 6 modelinde yılın en çok satan telefonu unvanını almasını sağlamışlardır. Apple 9 Eylül 2014’de tanıttığı iPhone 6 modeli ile eş zamanlı olarak iPhone 3 , iPhone 4 ve iPhone 5 serilerinde yer almayan iPhone 6 Plus modelinin var olması, Apple markasının kesinlikle attığı en net değişiklik adımlarındandır. İşletim sistemi, kamera farkı, dokunmatik hızı ve ekran boyutu gibi farklı özellikleriyle normal iPhone 6 modelinden ayırdığı iPhone 6 plus modelini kullanan sayısı da oldukça fazla olmuştur. Apple iPhone 6 fiyatları beklenilenin üstünde olmaması tüketicileri sevindirmiş ve Apple fiyat politikası çerçevesinde devam ederek Dünya’nın hemen hemen her bölgesinde eş zamanlı olarak talep toplayarak insanların elde etmesini kolaylaştıracak bir çok yan özelliği de aktif etmiştir.

 

Cimri.com ile iPhone 6 Karşılaştırabilir ve Halen En Uygun Fiyata Elde Edebileceğiniz Yönlendirmeyi Alabilirsiniz.

 

Akıllı cihaz kategorisi içerisinde yer alan Apple cihazları, her daim kendi çizgisini koruyarak değer kaybına uğramayan nadir elektronik cihazlar içerisinde yerini almıştır. iPhone 6 modelinin çıkmasının üstünden 2,5 sene geçmesine ve modelin üzerine iPhone 6 S ve iPhone 7 gibi iki seri çıkmasına rağmen sıfır iPhone 6 fiyatları halen 2500 TL bandındadır. 2,200 TL’den başlayarak sanal mağazaların fiyat politikalarına göre 2500 TL’ye kadar çıkmaktadır. Fiyat karşılaştırma platformu olan Cimri.com Apple markasının efsane serilerinden olan iPhone 6 için hızlı alım ve en uyguna almak için bir çok alternatif özelliği sunmaktadır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.