İöho: Makas Atan Araçlardan Birisi Otobüse Çarptı

İöho: Makas Atan Araçlardan Birisi Otobüse Çarptı

İstanbul Özel Halk Otobüsü Şirketleri Basın Müşavirliği, Ümraniye'de meydana gelen halk otobüsü kazası ile ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada, yolda makas atan araçlardan birinin otobüse çarpması sonucu kazanını meydana geldiği...

İstanbul Özel Halk Otobüsü Şirketleri Basın Müşavirliği, Ümraniye'de meydana gelen halk otobüsü kazası ile ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada, yolda makas atan araçlardan birinin otobüse çarpması sonucu kazanını meydana geldiği ifade edildi.

İÖHO Şirketleri Basın Müşavirliği, Ümraniyede meydana gelen otobüs kazasıyla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "29. 07. 2014 Tarihinde saat 13.30 sularında Ümraniye'de halk otobüsünün de karıştığı trafik kazası meydana gelmiştir.

Sultanbeyli - Topkapı seferini yapmakta olan C-762 kodlu özel halk otobüsü Şile Otobanı Beşiktaş Nevzat Demir tesisleri yakınında seyrederken, yanındaki şeritte birbirine makas atan araçlardan birisi otobüsün sol ön tarafına çarpmıştır. Darbe dolayısıyla dengesini kaybeden otobüs, yan taraftaki duvara çarparak durabilmiştir. Olay yerinden alınan ilk bilgilerde, 10 civarında yolcunun hafif yaralandığı ve çevre hastahanelerde tedavi altına alındığı öğrenilmiştir. Olayda yaralanan yolcularımıza acil şifalar diliyoruz. Kazayla ilgili adli ve idari soruşturma devam etmektedir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

İstanbul Özel Halk Otobüsü Şirketleri Basın Müşavirliği."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.