İnternet alışverişlerinizde anında indirim

İnternet alışverişlerinizde anında indirim

İnternet alışverişlerinizde anında indirim

Online alışverişlerin hergün hızla arttığı, e-ticaret hacimlerinin de büyüdüğü ülkemizde markalar kullanıcılarına farklı ürünler ve kampanyalar sunmak için kıyasıya yarışıyorlar. Gıda ve mutfak alışverişinden tutun da, en beğendiğiniz kıyafet ve moda tasarım markalarına, beyaz eşya ve elektronik ürünlerden, ev mobilya ve yaşam ürünlerine, seyahat hizmetleri ve tatil fırsatlarından, tamir ekipmanlarına, hatta sektörel ürünlere kadar neredeyse herşeyi artık internet ve mobil uygulamalar üzerinden satın almak günümüzde mümkün.

Hal böyle olunca da kıyasıya rekabet eden markalar, online mağazalarında birbirinden çeşitli özel gün fırsatları, bayram indirimleri, yılbaşı fırsatları, sevgililer günü, anneler ve babalar günü kampanyaları, 2 al 3 öde vb gibi kampanyalar ile ön plana çıkarak satışlarını arttırmayı amaçlıyor. Bu fırsatlar arasında markaların özellikle ön plana çıkardığı modeller de bulunuyor. En güzel örneklerden birkaçı ve özellikleri ile karşımıza çıkıyor. Peki bu kodlar nedir, nasıl kullanılır, ne işe yarar? genel olarak markaların kullanıcıları için hazırladığı, belirli şartlar altında, online mağazaların sepet sayfasındaki belirlenen alanlara girilerek belirli oranlarda indirimler sağlayan kodlardır.

Örnek olarak, 125 TL üzeri alışverişlerde geçerli 25 TL indirim sağlayan kupon kodu: KUPON25 Peki bu kodları nasıl kullanabiliriz? Kampanya şartlarını iyice okuduktan sonra, belirlenen şartları karşıladığınızı düşünüyorsanız online mağazaların sepet kısmına geldiğinizde genellikle indirim kodlarını girecek alanlar bulunmaktadır. Bu alanlara kodları girerek devam ederseniz, indirim tutarının sepetinize anında uygulandığını görebilir ve online alışverişinizi indirimli şekilde tamamlayabilirsiniz. Keyifli alışverişler...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum