İnstagram'dan programsız nasıl video indirilir?

İnstagram'dan programsız nasıl video indirilir?

Bu yazımızda Instagram videolarını indirmenin yollarını anlattık. Ayrıca Instagram video paylaşma işlemini de nasıl yapacağınızı içerikte bulabilirsiniz

İnstagram'da video indirmek artık çok kolay

Meşhur fotoğraf palyaşım platformu Instagram, bir süre önce 15 saniyelik videolar çekerek bunlara efektler ekleyip arkadaşlarımızla paylaşmamıza imkan tanımıştı. Bu özelik kısa sürede çok sayıda kullanıcı tarafından kullanılmaya başladı. Instagramda fotoğraf ve video paylaşabiliyoruz ancak başkasının paylaştığı fotoğraf ve videoyu indirmek için bazı yöntemlere başvurmamız gerekiyor.

Fotoğrafları PC'de ve mobilde indirmek oldukça kolayken, videolar için az da olsa uğraşmamız gerekebiliyor. Aşağıdaki adımları izleyerek PC, Android ve iOS Instagram uygulamalarında ki Instagram hesabınızda videoları indirebilir ve paylaşabilirsiniz.

BİLGİSAYARA İNDİRMEK İÇİN BUNU YAPIN

Beğendiğiniz Instagram videolarını bilgisayarınıza indirmek istiyorsanız, hemen aşağıdaki adreslerden yararlanabilirsiniz. Diyelim ki Instadown'ı açtınız. Web'teki Instagram video linkini ilgili panele yapıştırmanız ve tıklamanız videoyu indirmek için yeterli olacaktır. Hemen indirme işlemi başlıyor ve bu durum, diğer site için de geçerli. Ek olarak, Torchbrowser'da başka sitelerdeki hemen her videoyu da indirebiliyorsunuz.

http://torchbrowser.com/

http://www.instadown.com/

 

MOBİL İÇİN TAVSİYE UYGULAMALAR

Instagram videolarını Android'te indirmek istiyorsanız da, Google Play Store'da yer alan InstaSave programının Pro versiyonunu yükleyebilirsiniz. Normal versiyonunda fotoğraflarla ilgili işlemler yapabiliyorken, Pro versiyonda video indirme, reklamsız gösterim gibi özellikler bulunuyor ve medya dosyalarınızı sıkıştırarak e-mail, Bluetooth veya Dropbox aracılığıyla cihazınızın dışına taşıyabiliyorsunuz.  AppStore'da da bu iş için iBolt Downloader & Manager'ı kullanabilirsiniz. Ücretsiz bir uygulama ve sadece Instagram değil, Youtube ve benzeri platformlardan da videolar indirmeniz mümkün.

SALİH ACIBADEM merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum