Değerler için yarıştılar

Değerler için yarıştılar

SEDEP kapsamında sosyal medya üzerinde #DegerleriniYakala hashtagi’yle düzenlenen instagram yarışmasında dereceye giren yarışmacılar ödüllendirildi.

Selçuklu Belediyesi tarafından düzenlenen yarışmada Merhaba Gazetesi Muhabiri Hâlid Şen de ödüllendirilenler arasında bulunuyor.  
 
Selçuklu Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen ödül törenine Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Önder Kutlu, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar, Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi (SEDEP) koordinatörleri ve yarışmacılar katıldı. SEDEP’in değerleri olan adalet, saygı, sabır, doğruluk, dostluk, özdenetim, sorumluluk ve yardımseverlik konu alan ve en güzel fotoğrafların belirlendiği yarışmaya ilgi yoğun oldu. Özellikle genç nesil üzerinde değerlerin farkındalığını arttırmak ve değerlere olan duyarlılığı kuvvetlendirmek amacıyla gerçekleştirilen yarışmaya Türkiye’nin farklı illerinden gönderilen 2 bin 451 fotoğraf katıldı. Uğur İbrahim Altay,“Çocuklarımıza kadim değerlerimizi anlatma imkanı buluyoruz. Kitap ve yayınlarımızın yanında çocuklarımıza ulaşmak için farklı yöntemler de denemeye devam ediyoruz. Aktarmaya çalıştığımız bilgi gençlere yönelik olunca onların en çok kullandığı sosyal mecrada da arkadaşlarımız birçok etkinlik düzenliyorlar. İnşallah bunların hepsi çocuklarımızın zihninde anlatmaya çalıştığımız değerlerle ilgili bir ışık yakacaktır. Tabi bu yarışmanın tüm Türkiye’de yapılması da ayrı bir güzellik. Çünkü değerler sadece Selçuklu’da yaşayan çocuklara lazım değil. Tüm Türkiye’de yaşayan ve her yaş grubundan insana lazım. Bu vesile ile sizleri de bu hassasiyetinizden dolayı tebrik ediyorum” dedi.
 
11393059_934580306620506_361893316352220742_n.jpg
 
SEDEP #DegerleriniYakala Instagram Yarışması 1'incisi @bybostanci'nın fotoğrafı!
 
YARIŞMA BİR İLK OLDU
Prof.Dr. Önder Kutlu da,“Bu proje Türkiye’de bu çapta ve bu içerikte ilk defa yapılıyor. Böyle bir projeyi başlattığı için Selçuklu Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum. Çünkü bu proje sadece burada kalmadı. Temel değerlerin tanıtılmasına yönelik değişik belediyelerimizde değişik adlar altında benzer programlar yapmaya başladılar. #DegerleriniYakala instagram yarışmasına katılan arkadaşlarımız da bu yarışmaya katılmak suretiyle projeye olan ilgi ve alakalarını gösterdiler. Bu kadar yoğun katılımın içinde dereceye girme başarısı gösteren tüm arkadaşlarımızı da tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
 
halidsen.jpg
 
Yarışmada Merhaba Gazetesi Muhabiri Halid Şen'in 5.seçilen fotoğrafı 
 
YARIŞMACILAR ÖDÜLLERİNİ ALDI
Yarışmada 1'inci olan @bybostanci isimli kullanıcı ve 2'inci olan @mehmetaslan.photoarts isimli kullanıcı Iphone 6 Plus cep telefonu, 3'üncü olan @hisligram isimli kullanıcı; IPhone 5S cep telefonu, 4’üncü olan @hasanturker_61 isimli kullanıcı Canon 1100 D fotoğraf makinesi, 5'inci olan @halidsen isimli kullanıcı IPAD air tablet kazandı. Ayrıca derece giren, ilk 40 yarışmacıya Selçuklu Belediyesi tarafından 'Şehrimi Tanıyorum Konya Gezisi' düzenlenirken, ilk 100 yarışmacı ise Katılım Sertifikası ile ödüllendirildi.
 
sedep_instagram--(7).jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.