İnstagram Hakkında Bilgi

İnstagram Hakkında Bilgi

İnstagram Hakkında Bilgi

Facebook ve instagram bilindiği üzere dünyanın en büyük sosyal medya platformları arasında yer almaktadır. Özellikle facebook, kullanıcı rakamları açısından Google ve Youtube’den sonra dünyanın en büyük üçüncü mecrası olma özelliği barındırmaktadır.

Bu iki mecra gün içerisinde milyarlarca insan tarafından ziyaret edilmektedir. Ziyaretçilerin hemen hemen hepsinin, instagram ve facebook üzerinden bazı sorular akıllarına gelebilmektedir. Popüler soruların başında ise, profilime kim baktı sorusu yer almaktadır. Yani kimdir? Aslında bu sorunun cevabını verebilmek oldukça zordur. Sebebi ise piyasada oldukça çeşitli amaçlarla yazılmış ve sizlere çözüm üretme adına piyasaya sürülmüş, uygulamaların ve programların tamamen amacı dışında çalışmasıdır. Bunu tüm uygulama ve programlar için tabi ki söylemiyorum. Ancak hemen hemen çoğu uygulama ve program bu konuda, sizlerin hesaplarınızı çalmayı hedeflemektedir. Bu tip durumlarda oldukça dikkatli olmanızı şiddetle önermekteyiz.

İnstagram hakkında kullanıcıların merak ettiği diğer bir konu ise, kendini engelleyenlerin kimler olduğunu görebilmektedir. Yani görme mümkün müdür? Aslında bu sorunun cevabı yukarıdaki sorunun cevabına oranla daha nettir. İnstagramda sizi engelleyenleri görmeniz mümkündür. Bunun için yapmanız gereken tek işlem, sizi engellediğini düşündüğünüz kişiyi instagramda aramaktadır. Eğer kendi profilinizle, aradığınız kişiyi bulamıyorsanız, başka bir instagram hesabı ile aynı kişiyi tekrar arayın. Eğer kişi farklı kullandığınız hesapla aradığınızda, aramalarda görünüyorsa, kişi sizi engellemiş demektir.

İnstagram hakkında oldukça farklı sorular ortaya çıkmaktadır. Aşağıda adresimizi verdiğimiz sitemiz üzerinden, bir çok kullanıcının instagram hakkında sormuş olduğu soruları araştırarak cevaplandırmaya çalıştık. Sitemizin internet kategorisinde, instagram hakkındaki çoğu soru mevcuttur. Sorularınızı gidermek veya aklınıza gelen farklı bir soruya cevap almak isterseniz, web adresimizi ziyaret edebilir, bizlere sorularınızı iletebilirsiniz. Sorularınız ekibimiz tarafından kısa sürede içinde cevaplandırılacaktır.

Kaynak: 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum