İNSAN BİRAZ UTANIR!

İNSAN BİRAZ UTANIR!

Atiker Konyaspor'u Türkiye’ye rezil eden Ahmet Şan’ın şimdi de kulübü karıştırdığı iddialarına tepki yağıyor.

 

Atiker Konyaspor’un bir dönem başkanlığını yapan, “İzmir Marşı” çıkışı ve “Fetö” terör örgütü ile ismi yan yana gelen, Konyaspor’dan istifa etmesinin ardından, yönetimle birlikte hareket eden ve bylock’tan beraat etmesine rağmen, yeşil beyazlı kulübü Türkiye’ye rezil eden Ahmet Şan’ın şimdi de kulübü karıştırdığı iddialarına tepki yağıyor.

Bu konuda görüşlerini açıklayan genel yayın yönetmenimiz ve Konyaspor Asbaşkanı Recep Çınar, Ahmet Şan’ın büyük bir yanlışın içerisinde olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi.

KULÜBÜN GELİRLERİ PEŞKEŞ ÇEKİLMİŞTİR

Eğer, kendi menfaatini, kulübün menfaatinin önüne koymuşsan. Egoların kulüp değerlerinin önünde gitmişse. Kulüp başkanlığını bir “amaç” değil de, bir “araç” gibi görmüşsen. Allah’ın selamını bile kendi çıkarların için vermişsen. Dün aynı sofraya oturduğun, aynı tasa kaşık salladığın dostlarına çamur atmışsan, dostluklara kan doğramışsan. Adam satmayı, ihanet etmeyi, arkadan dolanmayı, belden aşağı vurmayı alışkanlık haline getirmişsen, Kulübün imkânlarını, kulübün hizmetine değil de, başkalarının cebini şişirmesine “peşkeş” çekmişsen. Kulüp başkanlığını Konyaspor’u sevdiğin için değil de, seven insanlar arasında itibar görmek için yapmışsan. Nokta kadar menfaatine, virgül gibi eğilmişsen. Dün söylediklerini bugün inkar edip, yanar döner, şekilden şekle girmişsen ve utanmadan doğruları söylememişsen. Kulübün dertlerini dert edinmemişsen. Başkanlığı ve yöneticiliği “sosyal faaliyet” ya da “ekmek kapısı” görmüş, “yaşam biçimi” gibi görmemişsen, kimseye çamur atma. Özellikle Hilmi Kulluk ve yönetimine yapma bunu. Çünkü, senin attığın çamur Hilmi Kulluk ve ekibine asla bulaşmıyor.

KULÜBÜ MADDİ VE MANEVİ TÜKKETTİNİZ

Konyaspor bu sezon sonunda belki şampiyon olmayabilir, belki kupayı kaldırmayabilir, belki Avrupaya gitmeyebilir, ama şu bir gerçek ki, Konyaspor Hilmi Kulluk başkanlığında hızla kurumsallaşıyor ve hızla kulüp oluyor. Benim için de kurumsallığı ve kulüpleşmesi şampiyonluktan daha değerlidir. Hilmi başkan daha önce de yönetici olarak görev yaptığı Konyaspor’da, kulübün kurumsallaşmasındaki gecikmesinden çok rahatsızdı. Başkanın bu eksikliği görüp, bu boşluğu hızla kapatıp öne geçmesi, kulübü bu anlamda büyütmesi bir tesadüf değildir. Konyaspor şimdi her alanda üç büyüklerle yarışan, takip edilen bir kulüp haline geldi. Hilmi Kulluk’a sadece bir Konyasporlu olarak değil, bir spor sever olarak şükran borcumuz var. Kulübe kazandırdığı, kulüp adına attığı her adımı sonuna kadar desteklemek boynumuzun borcudur. Şunun da altını çizmekte yarar var; başkanın hızı duracak, sürprizleri de bitecek gibi değil. Kulübün gerçek sevdalısı olan taraftarlar biraz sabrederlerse, Konyaspor kulüpleşmenin ve kurumsallaşmanın yanında sportif başarılarıyla üç büyüklerle aynı kulvarlarda yarışacak pozisyona gelecektir. Konyaspor kulübü senin döneminde Avrupa’ya gitmiştir, Konyaspor kulübü bu ülkenin önemli iki kupasını kaldırmışdır, ama Konyaspor kulübü senin döneminde “İzmir Marşı” karşıtlığı ile, Konyaspor senin döneminde “fetö” terör örgütü ile Türkiye’ye rezil edilmiştir. Bu anlamda Konyaspor’u tükettin. Bu bir gerçek. Ünlü bir düşünür, “Gerçek çoğu zaman karartılır, fakat hiçbir zaman sönmez ya da söndürülemez” demiş. Şahsınızın Konyaspor’u Eminönündeki satçileri transfer etmekle maddi olarak, izmir marşı ve Fetö olaylarıyla da manevi olarak tükettiğin gibi.

AKYÜREK: SÖZÜMÜ DİNLEMİYOR

Ve..

Sizinle en ilginç saptamayı enişteniz, yani teyzenizin oğlu Tahir Akyürek yapmıştı. Ne zaman mı? 25 Mayıs 2018 tarihinde. Sizinle ilgili neler mi söylemiş? “Konyaspor'dan biraz geri durması noktasında telkinlerde bulundum, biraz dışarıda kalmasının kulüp adına da, kendi adına da, en önemlisi aile adına yararlı olacağını söyledim. Ama Ahmet Bey, nedense bir türlü kendisini bu işlerden alamıyor" diyerek, lafı bir bakıma "beni dinlemiyor, sözümü kâle almıyor"a getirmiş. Sizin Konya’da ve Konyaspor’daki varlık sebebiniz, sizin velinimetiniz size sözgeçirememişse, aynaya bakmanızda yarar var sayın Ahmet Şan!

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum