İnşaatta Kolonlar Çöktü: 5 İşçi Yaralandı (2)

İnşaatta Kolonlar Çöktü: 5 İşçi Yaralandı (2)

Bursa’da bir inşaatta beton dökülmesi esnasında kolonların çökmesi sonucu 5 işçi yaralandı. İşçilerden ikisi ayakta tedavi edildi.    Kaza; Nilüfer ilçesi 100. Yıl Mahallesi’nde meydana geldi. Bir inşaatın birinci...

Bursa’da bir inşaatta beton dökülmesi esnasında kolonların çökmesi sonucu 5 işçi yaralandı. İşçilerden ikisi ayakta tedavi edildi.

    Kaza; Nilüfer ilçesi 100. Yıl Mahallesi’nde meydana geldi. Bir inşaatın birinci katında direkleri yapan işçiler bunları birbirine bağlayan kolonların yapmaya başladı. Beton dökülmesi esnasında demirlerin eğilmesi sonucu kolonlar çökmeye başladı. Bu esnada kolonların üzerine bulunan işçiler de aşağıya düştü.

    Üzücü kazada kardeş olan Mustafa Tankuş, Abdullah Tankuş ile Sancak Çil, Ökkeş Yeşildemir ve Yunus Keleş yaralandı. Olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yaralılara ilk müdahale yapıldı. Sancak Çil ile Yunus Keleş ayakta tedavi edildi. Abdullah Tankuş ve Mustafa Tankuş ile Ökkeş Yeşildemir ise Çekirge ve Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerine sevk edildi.

    İnşaatta çalışan diğer işçiler, beton döktükleri esnada kolonların çöktüğünü, arkadaşlarının da bu esnada aşağıya düştüğünü ifade ettiler. Kaza esnasında evinin balkonunda oturan bir vatandaş ise işçileri bir anda kolanların çöktüğüne şahit olduğunu söyledi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.