İnşaat sektörü buluştu

İnşaat sektörü buluştu

11’inci Yerel Yönetim İhtiyaçları, Kent Mobilyaları, Park Bahçe Düzenlemeleri, Yangın Güvenliği ve itfaiye ile Belediye Hizmet Araçları Fuarları'nın açılışı dün gerçekleşti.

Fuarların açılış törenine Vali Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Ayyıldız ile bir çok yetkili katıldı. Açılış konuşmasını yapan TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Ayyıldız, “Yeniliklerin yer aldığı fuarlarımız, Konya’da birçok yeniliğin yer alacağı hizmetler ile birlikte hazırlanmıştır” şeklinde konuştu.

‘KONYA HIZLI BİR ŞEKİLDE BÜYÜYOR’

Açılan uluslararası fuarlar ile şehircilik anlamında da bir adım attığını ifade eden Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk: ‘Hızlı bir şekilde yükselen Konya’da böylesine anlamlı bir fuarın düzenlenmesi mutluluk verici. Daha başarılı fuarlar yapmaya başladık. Yapmaya da devam edeceğiz. TÜYAP yetkililerine de emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum’ diye konuştu.

‘BU BİR BAŞARIDIR’

Fuarların çok kritik bir dönemde icra edildiğini vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise, “Seçimlere iki hafta kala yapılan etkinlikler genellikle arzu edilen etkiyi göstermezler. Çünkü her tarafta gündem seçimdir. Bu yüzden seçimden hemen önce böyle iddialı fuarların açılması bir başarıdır. Konya dünden bugüne çok ciddi gelişmeler yaşadı. Büyük ilerlemeler kaydetti. Bu duyguyla fuarların hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

buyuksehir-belediyesi.jpg
 

TÜYAP Uluslararası Fuar Merkezi’nde dün açılan “Konya Kent-11. Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarının en görkemli standına sahip olan Konya Büyükşehir Belediyesi, standında şehirle ve yatırımlarla ilgili geniş bilgiler veriyor. Projeler ve yatırımların dev ekrandaki görsel sunumla anlatıldığı stant da yöresel tat höşmerim tatlısı da ikram ediliyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, tüm vatandaşları standı ziyaret etmeye davet etti.

MARGAÇLAR İNŞAAT

margaclar-insaat.jpg

Seçkin konut projeleri üretmek için yola çıkan ve kendisine misyon olarak "insanların içinde kendini mutlu huzurlu ve güvende hissedecekleri mekanlar inşa etmeyi" hedeflemiş bir inşaat firması olan Margaçlar İnşaat Selçuklu Buhara Mahallesinde 6+1 şeklinde oluşan ve toplam 20 villa projesi olan Marina Park Villaları'nın lansmanını Yapı Fuarındaki standında gerçekleştiriyor. Müşteri ve ziyaretçileri ile yakından ilgilenen Margaçlar İnşaat, farklılığını sergiliyor.

YÖNEL ÇELİK YAPI
yonel-celik-yapi.jpg

2002 yılından bu yana prefabrik ve çelik yapı sektöründe lider kuruluş olan ve 'Pratik yaşam alanları' sloganıyla sektörde hizmet veren Yönel Çelik Yapı, fuardaki iki ayrı standında farklı yapıları sergiliyor. Ziyaretçilerin uğrak yeri olan ve büyük ilgi toplayan yapılar, hem pratik hemde ekonomik olmalarından dolayı beğeni kazanıyor. Fuar girişinde bulunan çift katlı yapının lansmanı ise firma yetkilileri tarafından yapılıyor.

MERAM BELEDİYESİ
meram-belediyesi.jpg

Konya Kent-11. Yerel Yönetim İhtiyaçları, Kent Mobilyaları, Park Bahçe Düzenlemeleri, Yangın Güvenliği, İtfaiye ve Belediye Hizmet Araçları fuarının bir diğer görkemli standının sahibi ise Meram Belediyesi oldu. Belediye Başkanı Fatma Toru, açılış sonrası protokol ile birlikte ziyaret ettiği standda ilçeyle alakalı son gelişmeleri ve yatırımları görsel maket üzerinden anlattı. İlçenin küçük bir maketi standda ziyaretçilerini bekliyor.

ÖZGÜLLER ALUMİNYUM
ozguller-aluminyum.jpg

Konya' da alüminyum korkuluk ve küpeşte aksesuarları sektöründe hizmet veren, yapı sistemleri ve teknolojinin gelişimine paralel olarak hizmet halkasına yeni ürün çeşitleri ekleyen Özgüller Alüminyum, bugün alüminyum küpeşte aksesuarları konusunda gerekebilecek tüm imalatları modern, hızlı, kaliteli ve güvenli bir şekilde karşılayabilecek kapasitede hizmet veriyor. Firma Yapı Fuarında 4. holdeki standında ürünlerini ziyaretçilere sunuyor.

PRENTA PREFABRİKE ÇÖZÜMLER
prenta-prefabrik.jpg

Türkiye’de 1990 yılından bu yana prefabrike ve hafif çelik yapı sektörünün önde gelen gruplarından biri olan, Vefa bünyesinde bulunan, 12 markası ve 10 şirketi ile bireysel, kurumsal ve endüstriyel anlamda ürün ve hizmet üreten Prenta Konya Yapı Fuarındaki standında ürün tanıtımı ve Konya Şube bilgilendirmesi yapıyor. Prenta; modüler üniteler, prefabrike binalar, yaşam konteynerleri üretirken ayrıca kiralama, ikinci el, montaj-demontaj ve lojistik hizmetleri sunuyor.

MUHAMMET GÜMÜŞ merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.