İngilizceyi İngiltere'de öğrenin

İngilizceyi İngiltere'de öğrenin

İngilizceyi İngiltere'de öğrenin

Dil eğitimi almanın tek adresi dır diyebilirim. Özellikle de İngiltere'de alacağınız dil eğitimi kendinize vereceğiniz en büyük ödüllerden biridir. 

İlk defa yurt dışına çıkarken hepimizin sakıncaları, tedirginlikleri olur tam da bu noktada yapacağınız en doğru tercih hem Türkiye'ye yakın olması, hem de güvenlik açısından daha tekin bir ülke olması sebebiyle olacaktır.

Yurt dışında dil kursu için planlama yaparken en çok gözümüzü korkutan bi diğer etken de maliyetidir, şöyle açıklamak gerekirse yurt dışında dil eğitimi almanın o kadar da korkunç maliyetleri yok özellikle de fiyatlarını, konaklama ve yol masraflarını erken rezervasyon ile minimum seviyeye indirebilirsiniz. Emin olun ödediğiniz ücretlerin karşılığını fazlasıyla alacaksınız. 

Hem eğitim kalitesiyle, hem de yeni bir kültürü tanımanın verdiği haz ile kendinizi keşfetme fırsatı her şeye değer.

Yurt dışında dil kurslarının eğitim kalitesi düşündüğünüzden daha da fazlası, Türkiye'deki dil kurslarıyla hiç kıyaslanamaz bile.

İngiltere'de dil eğitimi almanın en önemli diğer bir avantajı da ulaşımı, özellikle bir öğrenci için en önemli detayın ulaşım olduğunu hepimiz biliyoruz. Ulaşım konusuna da değinecek olursak; İngiltere'de ulaşım çok geniş raylı sistemleriyle ve otobüsleriyle o kadar gelişmiş durumda ki dil kursunuz nerede olursa olsun kaldığınız yerden trenle ulaşım sağlama imkanınız var.

Yurt dışında dil eğitimine başladığınızda dil kursu sadece eğitim vermekle de kalmaz, çok çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikleriyle, diğer şehirlere düzenlediği gezileriyle İngiltere'nin tarihi ve modern caddelerindeki o muhteşem atmosferi de yaşama şansı verir.

İngiltere'de dil kurslarımız, lokasyonları, sınıf mevcutları, sınıfların donanımları ( akıllı tahtalar vs.), okulların donanımları (kütüphane, kitap, bilgisayar sınıfları, vs.), kendi kalitelerini görsel olarak açıklıyorlar.

İngiltere'de dünyaca ünlü üniversiteleri ve üniversite yaşamının o heyecanlı atmosferini de yakından gözlemleme şansı bulacaksınız. Daha fazla ertelemek size zaman kaybından başka bir şey vermez. Bizim söyleyeceğimiz son şey; HADİ İNGİLTERE'ye !

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.