İnce: Kediye Ciğer Teslim Edilmez

İnce: Kediye Ciğer Teslim Edilmez

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin, kediye ciğer teslim edilip, edilmeyeceğinin bir seçimi olacağını söyledi. Bursa’nın Mudanya ilçesinde vatandaşlara hitap eden konuşan İnce,...

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin, kediye ciğer teslim edilip, edilmeyeceğinin bir seçimi olacağını söyledi.

Bursa’nın Mudanya ilçesinde vatandaşlara hitap eden konuşan İnce, Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek verilmesini istedi.

Konuşmasında Tayyip Erdoğan’a yüklenen İnce, “Sağcılara, solculara, herkese, 76 milyona sesleniyorum. Bu seçim belediye başkanlığı, milletvekili seçimi değildir. CHP’nin başka partilerle yarıştığı bir seçim de değildir. Bu seçim kediye ciğer teslim edilir mi, edilmez mi onun seçimidir” dedi.

“OLAĞANÜSTÜ DOKUNULMAZLIK İSTİYOR”

Çankaya için Erdoğan’ın yanıp tutuştuğunu ifade eden Muharrem İnce, “Neden yanıp tutuşuyor biliyor musunuz? Yolsuzluk için. Hesap vereceğini bildiği için. Kendisine olağanüstü dokunulmazlık istiyor. Hapse girmemek için uğraşıyor. Polisi, savcıyı görevden alıyor, HSYK’yı değiştiriyor. Onun 17 Aralık’tan bu yana derdi bu” diye konuştu.

"TÜRKİYE’NİN KURTULUŞU İHSANOĞLU"

Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu için birlikte olunması gerektiğine vurgu yapan İnce, 10 Ağustos’taki seçimlerin yetim hakkı yiyenlerle yetim hakkını korumak isteyenlerin, Müslümanların birbirini öldürmesine yardımcı olanlarla buna karşı çıkanların seçimi olacağını kaydetti.

İnce, Ekmeleddin İhsanoğlu’na kendisinin de ilk başta karşı çıktığını belirterek, “Ama Türkiye’nin kurtuluşu bu. 10 Ağustos seçimlerinde sandığa gitmeli ve gereken dersi vermeliyiz” şeklinde konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.