İnce: 51 günlük seferberlik ilan ediyorum

İnce: 51 günlük seferberlik ilan ediyorum

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 1. Meclis önünde yaptığı konuşmada, "Cumhurbaşkanı adayınız olarak 51 günlük seferberlik ilan ediyorum. Şimdiden söylüyorum, Ramazan ayında gece 01.30'da mitinglerimiz olacak. Sloganımız mazeret yok, marifet var"

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 1. Meclis önünde halka hitap etti.

İnce, "Sokaklarda kavga etmeden, tezek mezek demeden, iki ayyaş demeden, Türkünü Kürdünü, Alevisini Sünnisini nasıl bir araya getirdiyse, bir fizik öğretmeni olarak, onların bir fiziksel abisi olarak bu milleti bir araya getirmeye geldim" ifadelerini kullandı.

"Atom fiziği anlattığım gençlere iş bulacağım" diyen İnce'nin açıklamaları şöyle:

'UYUMAK, YORULMAK YOK. MAZERET YOK MARİFET VAR'

İlhamımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'tür. Sokaklarda kavga etmeden, tezek mezek demeden, iki ayyaş demeden… Gençlere sesleniyorum. Öğrencilerim, evlatlarım, kardeşlerim, unutmayınız. Geçmişle bugünü kavga ettirenler geleceği kaybederler. Ben geleceğimizi geri almak istiyorum.

Ben bu milletin evlatlarına mekanik anlattım, elektrik anlattım, atom fiziği anlattım. Şimdi Allah'ın izni, milletin isteğiyle ben bu memleketin evlatlarına iş bulacağım, aş bulacağım.

51 günlük seferberlik ilan ediyorum. Ramazan ayında gece 01.30'da mitinglerimiz olacak. Uyumak, yorulmak yok. Sloganımız mazeret yok marifet var.

Benim ustam sayılır, Deniz Baykal'ı hastanede ziyaret edeceğim, oradan da babamın mezarını ziyaret edeceğim. Yarın Yalova'da ilk mitingi başlatıyorum. Yaşasın Cumhuriyet, yaşasın Atatürk.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.