İMC TV kapatılırken Banu Güven'in son dediklerine bakın!

İMC TV kapatılırken Banu Güven'in son dediklerine bakın!

NTV'den sonra İMC TV'de spikerlik yapan Banu Güven kanalı kapatılırken konuştu. PKK'nın yayın organı olmakla itham edilen İMC TV canlı yayında polis baskını ile kapatıldı.

OHAL kapsamında çıkarılan Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan Hayatın Sesi Televizyonu ve İMC TV'ye polis baskın düzenledi.

Önce Hayat TV'ye giden polis ekipleri yayını kesti. Televizyon çalışanlarını binadan çıkaran polis ekipleri, rejiyi mühürledi. Demirbaş tespiti için Maliye ekipleri bekleniyor.

PKK'NIN YAYIN ORGANI MI?

imc tv kapatıldı uydu frekansı Polis ekipleri, Hayat TV'nin ardından PKK'nın yayın organı olmakla suçlanan İMC TV'ye gitti. İMC TV çalışanları polisi canlı yayında stüdyoda karşıladı.

BANU GÜVEN'İN SON DEDİKLERİ

NTV'deki spikerlik kariyeri ile tanınan Banu Güven kanal kapatılırken mikrofonu alıp konuştu. Banu Güven, "Burda yıllarımı televizyon yayıncılığına verdi. Burdaki ekiple olmak benim meslek hayatımın en onurlu yıllarını anlatıyor. Burda hergün müthiş bir inançla herkes işine sarıldı. Burdaki insanları bu idealden böyle arkaik ve faşist uygulamalarla koparamazsınız. Bz öyle ya da böyle işimizi yapmaya devam edeceğiz. İMC TV'de çalışmış olmaktan onur duyuyorum' dedi.

Canlı yayın sırasında stüdyoya giren polis ekipleri, ardından reji odasına geçerek, İMC TV yayını durdurdu.
imc tv kapatıldı
Kanal çalışanları ise canlı yayında 'Özgür basın susturulamaz' , 'Susma haykır, özgür basın haktır' sloganları attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.