İmalat sanayisi fuarda buluşuyor

İmalat sanayisi fuarda buluşuyor

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan WIN EURASIA Metalworking Fuarı kapılarını açmaya hazır.

Yerli ve yabancı imalat endüstrisi profesyonellerini ağırlayacak olan fuar, 9-12 Şubat tarihleri arasında metal aşıklarının buluşma noktası olacak. Fuar, bu yıl sergilenen ürünlerin yanı sıra, özel bölüm ve etkinlikleri ile de ziyaretçilerine zengin bir içerik sunuyor.  WIN EURASIA Metalworking, 9-12 Şubat 2017 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde imalat sanayisini buluşturuyor.

Bu yıl 22.'si  düzenlenen WIN Eurasia Metalworking, Metalworking Eurasia, Surface Treatment Eurasia ve Welding Eurasia fuarlarını bir araya getirecek. Ziyaretçiler, birbiriyle doğrudan ilişkili 3 fuarın sinerjisi ile sac işleme teknoloji zincirinin tamamına tek bir çatı altında ulaşma şansı elde edecek. 9 ülkeden 368 katılımcının 11 bin metrekare alanda yeniliklerini sergileyeceği fuara Almanya ise hükümetlerinin desteği ile pavilyon katılımı sağlayacak. Sergilenen yenilikler ve düzenlenen etkinliklerle sektörün nabzını tutacak olan WIN EURASIA Metalworking;  tüm Avrasya ekonomik bölgesi için bir kez daha sektörün en önemli buluşması olarak öne çıkacak. Yerli ve yabancı katılımcı firmaların, yeni pazarlara ulaşması için, önemli olanaklar sunan WIN EURASIA Metalworking boyunca; Sanayi ve Ticaret Odaları, Meslek Odaları, Federasyonlar vb. kurumlarla işbirliği sonucunda Türkiye'nin dört bir yanından 40 farklı Anadolu delegasyonu  fuarı ziyaret edecek. 

Bunun yanı sıra, Ereğli Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarları Odası, Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası ve TMOBB Makina Mühendisleri Odası Konya Şubesi delegasyonları da  fuarı ziyaret edecek. Ekonomi Bakanlığı desteği ile sürdürülen Uluslararası Alım Heyeti programı kapsamında BAE, Bosna Hersek, Bulgaristan, Cezayir, Fas, Filistin, Güney Afrika, Gürcistan, Hindistan, Irak, İsrail, Kosova, Lübnan, Mısır, Moldova, Pakistan, Umman, Ürdün, Sudan, Suudi Arabistan ve Tunus, Yunanistan olmak üzere 22 ülkeden satın almacı gruplar ağırlanacak. Ayrıca, davetli editör grubu kapsamında İngiltere ve Slovenya'dan editörler de fuarı ziyaret edecek. Fuar, 9-11 Şubat 2017 günleri 10.00 - 18.30 saatleri arasında, 12 Şubat günü ise 17.30’a kadar ziyaret edilebilecek. WIN EURASIA Metalworking Deutsche Messe AG'nin 2017 endüstriyel etkinliklerinin ilk durağı olacak. İkinci buluşma ise, 16-19 Mart tarihleri arasında TÜYAP'ta düzenlenecek olan WIN EURASIA Automation fuarında yaşanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.