İlkemiz doğru habercilik

İlkemiz doğru habercilik

Doğru haberciliği kendisine ilke edinen, yarım asırlık tecrübesi ile sektöründe ilklere imza atan ve şehrin sorunlarına kulak tıkamayan Merhaba Gazetesi, en büyük gücünü okuyucusundan alıyor.

Merhaba Gazetesi, 50. yaşını kutlamanın heyecanını yaşamaya devam ediyor. 50. kuruluş yıldönümü münasebetiyle STK'lardan, spor  ve eğitim camiasından kutlama mesajları gönderiliyor. Merhaba Gazetesi ile ilgili düşüncelerini paylaşan isimler, Merhaba'nın hassas bir yayıncılık anlayışının olduğunu ifade ediyor.

 

ŞEHRİN KÖKLÜ YAYIN KURULUŞU

Merhaba Gazetesi'nin 50. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, mesajında şu ifadelere yer verdi: “20 Ağustos 1969'dan günümüze kadar takip ettiği ilkeli yayıncılığın takdire şayan olduğunu belirtir, şehrimizin köklü yayın kuruluşlarından biri olan Merhaba Gazetesi'nin yayın ilkeleri doğrultusunda tarafsızlığını, medya etiğini, şahsi hiçbir konuya yayıncılığı feda etmeyen başarılı yayıncılığını başarıyla sürdürdüğünü memnuniyetle ifade ederim. Şahsım ve temsil ettiğim üretici ortaklarımız adına Merhaba Gazetesi'nin kuruluş yıldönümünü kutlar, tüm medya emekçilerine takdirlerimi, tebriklerimi iletir, kurumunuza başarılı nice yıllar dilerim.”

ETİK İLKELERE BAĞLI BİR GAZETE

Merhaba Gazetesi'nin 50. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Memur-Sen İl Temsilcisi, Eğitim Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Nazif Karlıer, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Merhaba Gazetesi, 50 yıldır yayın hayatını devam ettiriyor. Medya çalışanlarımız, çok önemli ve zorlu bir görevi yerine getirmektedir. Merhaba Gazetesi de basının etik ilkelerine doğrudan bağlı bir  anlayışla kamu hizmetini yerine getirmektedir. Merhaba, toplumsal sorunlara eğilmek ve insanlarımızı doğru bilgi ile bilgilendirmek konusunda hassas bir anlayışa sahiptir. Merhaba Gazetesi'ni bizler de yakından takip etmekteyiz. 50. yılın öncelikle gazete çalışanlarına ve sonrada  Konya'mıza hayırlar getirmesini yüce Allah'tan niyaz ederim. Nice 50 yıllara.”

GENÇ VE ÇALIŞKAN BİR KADRO VAR

Merhaba Gazetesi'nin 50. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Türk Eğitim-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Tanfer Ata, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Konya'da gerçekten basında duayen olarak gördüğümüz, işinin hakkını veren bir yayın kuruluşu. Merhaba, tarafsız olarak, her kesimin haberini kamuoyuna ulaştıran gazetelerimizden bir tanesi.  Merhaba Gazetesi'ni yakından takip ediyoruz. Toplumsal olaylara duyarsız kalınmıyor. Teknolojik gelişmeleri de yakından takip eden Merhaba Gazetesi, vatandaşımızın doğru bilgiyi alma konusunda büyük bir fedakârlık yapıyor. Gazetenin genç ve çalışkan bir kadrosu var. 50. yılın yeni yönetime ve gazete çalışanlarına yeni başarılar getirmesini temenni ediyorum.” 

KONYA'DA ÖNEMLİ BOŞLUĞU DOLDURDU

Merhaba Gazetesi'nin 50. kuruluş yıldönümü dolayısı ile bir mesaj yayımlayan Konya Tabip Odası Başkanı Dr. Seyit Karaca, mesajında şu ifadelere yer verdi: “ Merhaba Gazetesi, yayın hayatına başladığı günden bu yana Konya'da farklı ses ve soluk oldu. Konya için önemli bir boşluğu doldurdu. Kurulduğu günden bu yana çizgisinde de herhangi bir değişiklik olmadı. Basının gerçek anlamda üstlenmesi gereken görevini ifa etmek adına Merhaba Gazetesi önemli görevler üstlendi. Yerel yazılı bir medya kuruluşunun bu kadar personel istihdam ettirerek, önemli başarılar yakalaması ve 50 yılı doldurması takdiri hak ediyor. 50. yılın Merhaba'ya hayırlar getirmesini temenni ederim. Nice 50 yıllara.”

MERHABA'NIN ÇİZGİSİ TAKDİRİ HAK EDİYOR

Merhaba Gazetesi'nin 50. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan SÜ İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Bünyamin Ayhan, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Merhaba Gazetesi, önemli bir görevi ve sorumluluğu yerine getiriyor. Yine Merhaba, bir çizgi takip ediyor. Gazetenin ilkeli bir duruşu var. Basın yayın ilkelerine de gazete çalışanlarınca uyuluyor. Kurumsallaşma açısından bir gelenek yaşatılıyor. Merhaba Gazetesi, yayınları ile halkın sorunlarına eğiliyor. Dedikodu haberciliğinden ziyade sosyal olgular üzerinden çözümler üretilmeye çalışılıyor. Farklı görüşlere de yer veriliyor. Sorunlara rağmen 50 yıl ayakta kalabilmek Türkiye gibi bir yerde çok büyük bir başarı demek. Nice 50 yıllar dilerim.”

FARKLI BİR ÇİZGİ İLE YAYIN HAYATINA BAŞLADI

Merhaba Gazetesi'nin 50. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Konya'mızda farklı bir çizgiyle yayın hayatına başlayan, 50 yıldır çizgisini hiç değiştirmeden yayın hayatına devam eden ve spor haberleriyle de güçlü gündem oluşturan Merhaba Gazetesi, takdiri hak ediyor. Kurumsallığını tamamlamış Merhaba Gazetesi, 50 yıllık bir serüveni geride bıraktı. Konya'da Türkiye'nin yakın geçmişine şahitlik yapmış, önemli haberlere imza atmış Merhaba Gazetesi; şehrimizin tanıtımı kadar, Konya'nın spor alanında da gelişmesine yayınları ile destek vermiştir. Merhaba Gazetesi'nin 50. yılının gazete çalışanlarına ve şehrimize hayırlar getirmesini temenni ederim.”

MERHABA YARIM ASIRLIK BİR GÜÇTÜR

Merhaba Gazetesi'nin 50. kuruluş yıldönümü ile ilgili bir mesaj yayımlayan (TSYD) Konya Şube Başkanı Murat Dönmez, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bugün, sektörün içinde bulunduğu darboğaz hepimizi, Konya'daki tüm gazeteleri ve meslektaşlarımızı derinden etkiliyor. Bugün, yaşanan bu zorlu sürece rağmen, dimdik ayakta duran, ilkesiyle, haberleriyle ve duruşuyla bir simge haline gelen Merhaba Gazetesi'nin 50. kuruluş yıldönümü. Merhaba Gazetesi'nin de  bu süreçten güçlenerek çıkacağına inancım tamdır. Çünkü geçmişinde onlarca badireye karşı dimdik ayakta kalmayı başarmış bir geçmişe sahiptir. 50. yılın bütün Merhaba Gazetesi çalışanlarına hayırlar getirmesini temenni ederim.”

KONYA'DA SAYGINLIĞI YÜKSEK BİR GAZETE

Merhaba Gazetesi’nin 50. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Konya gençliğine ve sporuna hizmet eden Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu nezdinde tüm amatör spor kulüplerimizle birlikte bu hizmetleri gerçekleştirme adına Merhaba'nın katkılarını her zaman yanımızda hissettik. İlkeli yayıncılığı ile basın dünyasında kendine etkin ve saygın bir yer edinmiş bulunan Merhaba Gazetesi habercilik kalitesini sürekli geliştirip, okur profilini de genişletmenin ve çeşitlendirmenin yanında, iş ve spor dünyasında merakla okunan bir mecra konumuna ulaşarak gelecek için kendisinden beklentilerimizi yükseltmeye devam etmektedir. Nice 50 yıllara.”

KONYA'NIN MİHENK TAŞI: MERHABA

Merhaba Gazetesi'nin 50. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan 1922 Konyaspor Kulüp Başkanı Ramazan Özbek, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Konya basınımızın mihenk taşlarından biri olan Merhaba İletişim Yayıncılık San. ve Tic. A.Ş çalışanlarını ve bu kurumun imtiyaz sahibi olan Halid Şen’i en kalbi duygularımla kutluyorum. Konya olarak içinde bulunduğumuz dinamikleri harekete geçirip, birlik içinde hareket ettiğimiz zaman nasıl zorlukların altından kalktığımızı bundan önceki dönemlerde net olarak görmüştük. İnşallah bundan sonraki süreçte bu birliktelik düşüncesinden hareketle Konya’mızın güzide spor kulüplerinden Konyaspor ve 1922 Konyaspor adına da güzel günler göreceğiz. Nice 50 yıllara.”

BİRLİKTE NİCE 50 YILLARA

Merhaba Gazetesi'nin 50. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Nalçacılılar Taraftarlar Dernek Başkanı İbrahim Apalı, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Nalçacılılar olarak yerel basınımızın çınarlarından olan ve bu sene 50. yılını  kutlayan Merhaba Gazetesi’ni canı gönülden kutluyorum. 50 yıldır bu topraklarda bizler gibi nefes alıp veren ve ait olduğu şehre faydalı olmaya çalışan bu kurumumuzun emektarlarını tebrik ediyorum.  Konya’nın bir olduğu zaman, birbirini desteklediği zaman nerelere gidebileceğini bir çok kez test ettik. İnşallah bu birlikteliğimiz bozulmaz ve kazanılan başarılar çok daha büyük başarıların zeminini oluşturur. Emeği geçen herkese saygı ve sevgilerimle”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.