İlk sınavdan puan aldı

İlk sınavdan puan aldı

Atiker Konyaspor deplasmanda oynadığı ve beraberlikle ayrıldığı Başakşehir maçı ile birlikte zorlu maç periyoduna başlamış oldu. Yeşil-beyazlı ekip Perşembe günü ise UEFA Avrupa Ligi maçında Portekiz ekibi Braga ile sahasında karşılaşacak

Spor Toto Süper Ligde mücadele eden Atiker Konyaspor Pazar günü deplasmanda oynadığı Medipol Başakşehir maçı ile zorlu bir periyoda girdi. Yeşil-beyazlı ekip zorlu maç trafiğinde ilk karşılaşmasında puanla ayrılarak moral buldu

Atiker Konyaspor yarın oynayacağı  Başakşehir maçı ile zorlu bir periyoda başladı.  Konyaspor bu maçın ardından 20 Ekim Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi’nde evinde Braga ile kozlarını paylaşacak. Yeşil-beyazlı ekip Avrupa maçının ardından Süper Lig’in 8.haftasında 24 Ekim Pazar günü Fenerbahçe’yi konuk edecek. Atiker Konyaspor zorlu maç serisini Bursaspor ve Braga maçlarıyla sürdürecek. Yeşil-beyazlı ekip 29 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Bursaspor ile karşılaştıktan sonra 3 Kasım’da da Braga ile deplasmanda karşılaşacak. Ligde 9 puanla 8'inci sırada yer alan Konya ekibi, UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaştığı Shakhtar Donetsk ve Gent maçlarından da istediği sonuçları elde edemedi. Yeşil-beyazlılar, Avrupa Ligi H Grubu'nda son sırada yer alıyor.

HALİL İBRAHİM: İYİ SONUÇ ALDIK

Halil İbrahim Sönmez, zorlu geçeceğini bildikleri Medipol Başakşehir maçında takım olarak ellerinden geleni yaptıklarını ve iyi bir sonuç aldıklarını söyledi. Halil İbrahim Sönmez yaptığı açıklamada, "Bizim için zor bir maçtı. Liderliğe aday bir takımla oynuyorduk. Gerçekten bu şekilde zor geçeceğini biliyorduk. Elimizden geleni yaptık. Maça çok iyi başladık ve devamında da çok iyi oynadık. Ama talihsiz bir gol yedik. O golü yedikten sonra böyle bir takıma karşı geri dönüş yapmakta bana göre inanılmaz bir artıydı. Çok iyi mücadele ettik. Bu aralar fikstürümüz çok yoğunuz. Önümüzde çok zorlu maçlarımız var. Braga ve Fenerbahçe maçları var. Bu yoğun fikstürde buradan puanla dönmek bizim için çok önemliydi. Bunu da başardık. Sahada mücadele eden tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İnşallah ilerleyen günlerde aynı şekilde devam edeceğiz. Ve bir yenilmezlik serisi oluşturmamız lazım. Ben de dahil bütün arkadaşlarım bunun için çalışıyoruz. İnşallah daha iyi olacağız" görüşlerine yer verdi.

ÖMER ALİ: ALINAN BİR PUAN DEĞERLİ

Konyasporlu oyuncu Ömer Ali Şahiner, ligin en iyi futbol oynayan takımlarından olan Medipol Başakşehir karşısında alınan 1 puanın değerli olduğunu belirtirken, takım arkadaşlarını ve kendilerini yalnız bırakmayan taraftarları tebrik etti. Medipol Başakşehir karşılaşmasında Riad Bajic'in attığı golün asistini yapan Ömer Ali Şahiner, yaptığı değerlendirmede, "Ligimizin önemli takımlarından biri olan Medipol Başakşehir ile oynadık. Bir sistemi olan, kompakt, son derece iyi oyunculardan kurulu bir takımla mücadele ettik. O anlamda genel olarak resme baktığımızda buradan alınan 1 puan kesinlikle kötü değil. Ama oyun üstünlüğü ve oyun kontrolü genel olarak bizdeydi. İkinci yarı biraz baskı yedik. Duran toplar ve yüksek toplar oyunu biraz itiş-kakışa itti. O anlamda biz istediğimizi aldık diyebiliriz. Galipte gelebilirdik. Ama zor bir deplasman ve zor bir rakibe karşı oynadık. Buradan alınan 1 puan bizim için değerli. Önümüzdeki maçlarda bunun değeri daha iyi anlaşılacaktır. Tüm takım arkadaşlarıma ve bizi buraya kadar gelerek destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" görüşlerine yer verdi.

MEHMET USLU:  BİR PUAN MORAL OLDU

Medipol Başakşehir maçıyla zorlu bir döneme girdiklerini ve alınan 1 puanın kendileri için moral olduğunu söyleyen Mehmet Uslu, Braga ile UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları maçtan da iyi bir sonuç almak istediklerini söyledi."Oynayacağımız Medipol Başakşehir maçıyla birlikte bizim için zorlu periyot başlıyordu" sözleriyle açıklamasına başlayan Mehmet Uslu, "Perşembe günü Braga ile daha sonra da Pazartesi günü Fenerbahçe ile oynayacağız. Buradan alacağımız puan ya da puanlar bizim için çok önemliydi. İlk yarı Konyaspor olarak bence çok iyi oyun oynadık. Bütün alanı iyi kullandık, iyi pas yaptık. İkinci yarıda işler biraz iyi gitmedi. Baskı yedik ve bunun akabinde bana göre şans golüyle mağlup duruma düştük. Hemen sonrasında beraberlik golünü bulmamız bizim için avantajdı. İkinci yarı çok iyi oynadığımız söylenemez. Ama aldığımız sonuç bizim için çok büyük bir artı. Hemen bu maçı unutacağız. Çünkü önümüzde Perşembe günü Braga ile oynayacağımız UEFA Avrupa Ligi maçımız var. İnşallah o maçtan da istediğimiz sonucu alırız ve yolumuza devam ederiz" şeklinde görüş belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.