İlk defa utandım

İlk defa utandım

Torku Konyaspor Başantrenörü Aziz Bekir Yeşil Giresun karşısında alınan yenilginin ardından yaptığı açıklamada ilke defa sahadan utanarak ayrıldığını söyledi.

Bekir  "Konya'da 3.sezonum.İlk defa defa bir maç sonunda sahadan utanarak çıktım. Çok maç kaybettik ama ilk defa kendi takımımım ne oynadığını bilmeden mücadele ettiğini gördüm. Bundan açıkçası çok rahatsız oldum. Çok köyü oynadık. Bundan da en çok sorumluluğu kendimde görüyorum. Takım iki maçtır kötü basketbol oynamaya başladı. Bunu oturup konuşacağız. Sistem dışına çıktık. Bizim için çok önemli maçtı. 17 top kaybı yaptık ama bu iyi savunmadan değil dikkatsizlikten oldu. Az değil çok rahatsızım oynadığımız basketboldan. Takımı beğenmiyorum. Birçok mağlubiyet aldık ama ilk defa bu kadar rahatsız oldum. Yenildiğimiz maçlarda takımdan razı oluyordum. İlk defa razı değilim oyunculardan. Bunlara paralel olarak kendi yaptığım işlerden de memnum değilim. Buda canımı sıkıyor. İnsanın vicdanı da rahatsız oluyor. Birinci sorumluluk bende ondan sonra da oyuncularda” dedi.

GÜZEL SEYİRCİ BUNU HAK ETMİYOR

Tecrübeli çalıştırıcı seyircinin daha iyi oyun hak ettiğini  belirterek  kendilerinin çalışma sistemine özeleştiri  yaptı. Bekir, “Bu güzel seyirciler kötü oynayan bu takımı hak etmiyor. Yeteneğimiz kısıtlı olabilir ama daha iyi oynayabiliriz. Bu da benim işim. Demek ki daha az idman yapıp daha az çalışıyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.