İlk amacımız oyuncu yetiştirmek

İlk amacımız oyuncu yetiştirmek

Anadolu Selçukspor’un yeni teknik direktörü Cenk Özcan Konya’da olmaktan mutlu olduğunu ve burasının ikinci evi olduğunu söyledi. Özkan ilk amaçlarının oyuncu yetiştirmek olduğunu ifade etti

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele edecek Anadolu Selçukspor’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekip yeni teknik direktörü Cenk Özcan nezaretinde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yeni sezona hazırlanıyor. 

İKİNCİ EVİME GELDİĞİM İÇİN MUTLUYUM

Anadolu Selçukspor’un yeni teknik direktörü Cenk Özcan antrenman sonrasında Merhaba Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu.  Özcan  yeni sezon ve Anadolu Selçukspor’un geleceği hakkında  umutlu konuştu.  Cenk Özcan şunları söyledi:    

“İkinci evime geldiğim için çok mutluyum. Konya çok sevdiğim bir şehir. Burda daha önce 2 dönem çalıştım. Hem Ünal Karaman ile hem de Yılmaz Vural ile burada çalıştım. Burada hiç yabancılık çekmiyorum. Buranın zaten futbol kültürünü bilen birisiyim. Çok güzel bir taraftarımız var”

BAŞARIYI DAHA YUKARI ÇIKARACAĞIZ

Yeni teknik adam Anadolu Selçukspor’un başarısını daha da yukarıya taşımak için çalışacaklarını ve tecrübeli oyuncularla birlikte genç oyunculardan iyi bir karışım yaparak  genç oyuncuları Konyaspor’a aktarmak istediklerini söyledi  Cenk Özcan:  “Anadolu Selçukspor'un 4 sene içinde yaptığı en büyük başarı 9.luk. Bu başarıyı daha yukarıya çıkarmaya çalışacağız. Ama bizim ilk amacımız oyuncu yetiştirmek. Gençlerle deneyimli oyuncuları birleştirip deneyimli oyuncuların tecrübelerini genç oyunculara aktarmalarını istiyoruz. Yetiştirdiğimiz genç oyuncuları Atiker Konyaspor'a kazandırmak istiyoruz. Daha çok gençlerle çalıştığım için buraya gelmemde ana sebep gençler. Yapmak istediğimiz asıl olay tecrübe ile genci birleştirip bir oluşum yaratmak. İki kamp dönemi geçireceğiz. Bazı transfer yapmamız gereken yerler var. Sezon açılana kadar eksikliklerimizi giderip, ilerde başarısızlığa bahane üretmememiz gerek” diye konuştu

BÜTÜN OYUNCU PORTFÖYÜNÜ BİLEN BİRİSİYİM

Genç teknik adam Türkiye’deki bütün oyuncu portföyünü bildiğini ifade ederek, “1994 yılından beri antrenörlük yapıyorum. Türkiye'de ki bütün oyuncu portföyünü bilen birisiyim. Benim tercih ettiğim 21-24 yaş arası arada kalmış oyuncular. Milli takımlarda oynamış, iyi takımlarda oynamış fakat kaybolmuş oyuncular. Biz bunları alıp Atiker Konyaspor'a kazandırmaya çalışacağız. Olmadı bir üst lige kazandırıp takıma para kazandırmaya çalışacağız. Bizim amacımız bu. Bunu yaparken hem yetiştirici hem de yarışmacı bir takım olmayı planlıyoruz.2 tane daha deneyimli oyuncu kazandırıp maçlarda netice almak istiyoruz. Netice almak çok önemli. Türkiye liglerinde pek fark yok. Sadece oyuncu kaliteleri farklı. Oyuncu kalitemizi artırmalıyız. Oyuncu kalitemizi artırmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

YARDIMCILARIYLA TAKİP ETTİ

Anadolu Selçukspor'un yeni teknik direktörü Cenk Özcan önceki gün Tatlıcak Tevfik Lav Tesislerinde U21 ile oynanan maçı yardımcıları ile birlikte takip etti.  Genç teknik adamın yardımcılıklarını Hakan Baygın, İsmail Kısa  ve Zafer Demir yapacak. Hakan Baygın, geçtiğimiz sezon Atiker Konyaspor'da kaleci antrenörü görev yaparken, Zafer Demir ise Atiker Konyaspor'un alt yapısında görev aldı. İsmail Kısa ise geçtiğimiz sezon Manavgatspor'u çalıştırdı.

YÜRÜKUSLU VE VOLKAN İDMANA ÇIKTI  

Anadolu Selçukspor'un geçtiğimiz gün Tevfik Lav Tesisleri'nde gerçekleştirdiği idmana Volkan Koçaloğlu ile birlikte Muhammet Yürükuslu  da katıldı. Anadolu Selçukspor'un idmanına çıkan Muhammet Yürükuslu ve Volkan Koçaloğlu, önümüzde ki günlerde sözleşme imzalayacak.

BAŞAKŞEHİR’DE VOLKAN’LA ÇALIŞTIM

Anadolu Selçukspor'un teknik direktörü Cenk Özcan, takımla idmana çıkan Volkan Koçaloğlu, hakkında şunları şöyledi: "Volkan yaklaşık 10 seneden beri tanıdığım bir futbolcu. Başakşehir'de kendisi ile beraber çalıştım. Benim ısrarımı kırmadı. Buraya geldi. Daha önce Konyaspor'da oynaması, deneyimli olması ve takıma abilik yapacak olması bizim için çok büyük bir avantaj. "

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.