Ilgın'da uyuşturucuyla mücadele çalışmaları

Ilgın'da uyuşturucuyla mücadele çalışmaları

Ilgın İlçe Emniyet Müdürlüğünce ilçede yapılan uyuşturucu operasyonları kapsamında, son 3 yılda meydana gelen olaylarda 112 kişinin yakalandığı bildirildi.

İlçe Emniyet Müdürü Ömer Çam, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında ilçe genelinde çalışmalar yapıldığını söyledi.

Yapılan çalışmalar sonucunda tespit edilen ev ve iş yerlerine operasyon düzenlendiğini belirten Çam, şunları kaydetti:

"2012, 2013 ve 2014 yıllarında yapılan çalışmalarda Ilgın'da meydana gelen 49 uyuşturucu olayında 112 kişi yakalandı, 21 kişi de tutuklandı. Bu kapsamda çeşitli önlemler aldık. Okullarda uyuşturucu konularının meydana gelmemesi için sık sık okul girişleri ve çıkışları ekipler tarafından takip edildi. Bu sayede büyük ölçüde önleyici hizmet sağlandı. İdaremizde bulunan internet kafelerin kamera sistemlerinin sürekli olarak faal olması sağlanarak buralarda meydana gelebilecek uyuşturucu konuları yakın takibe alınmıştır. İlçemizde bulunan metruk binalar ile ilgili olarak İlçe Belediye Başkanlığı ile yapılan yazışmalar neticesinde büyük ölçüde yıkımları sağlanmış ve bu tür yerlerde suç işlenmesi önlenmiştir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.