Ilgın’da iki ayrı grup yoluna 7.7 milyon lira

Ilgın’da iki ayrı grup yoluna 7.7 milyon lira

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ilgın ilçesinde 6 mahalleyi birbirine ve ilçe merkezine bağlayan toplam 40 kilometre uzunluğundaki mahalle yollarında standardı yükseltti.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ilgın ilçesinde 6 mahalleyi birbirine ve ilçe merkezine bağlayan toplam 40 kilometre uzunluğundaki mahalle yollarında standardı yükseltti. 7.7 milyon liraya mal olan yatırım ile Atlantı, Mahmudiye, Düger, Kale, Gökçeyurt ve Uzundere mahallelerinin Ilgın'a ulaşımı kolaylaşacak.

Yeni Büyükşehir Yasası ile Konya'nın tüm ilçelerinin yaşam standardını yükseltmek için yatırımlarını sürdüren Konya Büyükşehir Belediyesi, prestij caddelerin yanı sıra mahalle yollarındaki çalışmalarını da birer birer tamamlıyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya'nın ilçelerinde Büyükşehir sorumluluğundaki bütün mahalle yollarını tamamlamak için çalışmaların sürdüğünü belirterek, mevcut yolların da standartlarını artırdıklarını dile getirdi. Ilgın'da 6 mahalleyi ilçe merkezine ve birbirine bağlayan yollarda çalışmaların önümüzdeki günlerde tamamlanacağını kaydeden Başkan Akyürek, "Kadınhanı ilçesinin Atlantı ve Mahmudiye mahalleleri ile Ilgın'ın Dülger ve Kale mahallelerinin birbiriyle ve Ilgın ilçe merkeziyle ulaşımını sağlayacak 22 kilometre uzunluğundaki yol ile Ilgın Gökçeyurt, Selçuklu Uzundere mevkii üzerinden il yoluna bağlanan 18 kilometre uzunluğundaki hattın bölge halkına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Yaklaşık 8 milyon liraya mal olacak yatırım ile Ilgın'ın mahalle yollarında altyapı ve malzeme kalitesinin artırıldığını belirten Başkan Akyürek, 2017 yılı sonuna kadar tüm ilçelerde Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki yolların tamamının asfalt sathi kaplamalarını yenileyeceklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.