Ilgın Belediyesi’nde imar toplantısı

Ilgın Belediyesi’nde imar toplantısı

Ilgın Belediyesi, imarla ve ruhsatlarla ilgili sorunların ele alındığı toplantı düzenledi.

Ilgın Belediyesi, imar ve ruhsatlarla ilgili sorunların ele alındığı toplantı düzenledi. Belediyeye ait Sahib Ata Termal Otel’in toplantı salonunda yapılan toplantıda konuşan Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, ilçedeki alt yapının tamamlanmasıyla çok sayıda inşaat ve konutun yapılmaya başlandığını belirtti.

Herkesin üzerine düşen görevi ve sorumluluğu yerine getirmesiyle vatandaşın daha kolay ve daha hızlı hizmet alacağını dile getiren Başkan Karahan, şunları kaydetti:

"Kaplıca diyarı ilçemiz gün geçtikçe gelişiyor ve büyüyor. İlçemizde gerek müteahhitler gerekse arsa sahiplerinden imar durumu ile ilgili istekler olmaktadır. Son yıllarda hızlı bir ilerleme kaydeden ilçemizin imarını planlarken, ilçe ihtiyaçlarına cevap verecek bir imar planı olmasını istiyoruz. Bu yüzden ilçemizde planlama anlamında herkesin görüş ve önerileri bizim için çok önemli. Tüm fikirleri önemsiyoruz. Tüm görüşler hakkında da bir fizibilite çalışması yapacağız. Bu çalışmalara göre yeniden bir çalışma içerisine gireceğiz."

Toplantıya, Konya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Nurullah Osmanlı, Belediye Meclis ve encümen üyeleri, Belediye İmar ve Şehircilik Müdürü Hilmi Uyar, mühendis, mimar ve teknikerler katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.