İkinci yarı Sarayönü ne yapacak?

İkinci yarı Sarayönü ne yapacak?

BAL Ligi’nde 8.sezonunu geçiren Sarayönü Belediyespor maddi anlamda zor günler geçiriyor. Kampa gitmeyerek Sarayönü’nde çalışan yeşil-siyahlılar ligde ikinci yarı nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu oldu

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de bu sezon 8.yılını geçiren Sarayönü Belediyespor’da işler yolunda gitmiyor. İlçeden yeterli destek göremeyen Sarayönü Belediyespor maddi anlamda zor günler yaşıyor. Devre arası kampını dahi Sarayönü’nde gerçekleştiren yeşil-siyahlılar, küme düşme tehlikesi ile karşı  karşıya. Sarayönü Belediyespor, ligde kalmak için statü gereği Karapınar Belediyespor’un üzerinde ligi tamamlamak zorunda. Yeşil-siyahlılar, Karapınar’ın altında ligi tamamladığı takdirde küme düşecek.

3 OYUNCU TRANSFER EDİLDİ

Sarayönü Belediyespor, kendisini bir hayli zor karşılaşmaların beklediği ligin ikinci yarısı için çalışmalarını sürdürüyor. En sıkıntılı sezonlarından bir tanesini yaşayan yeşil siyahlılar, ikinci devre karşılaşmalarında ligde kalma mücadelesi verecek. İl barajı uygulaması kapsamında sonuncu olmamak için çabalayacak olan yeşil-syihalılar, Akşehirspor’un çok gerisinde kalmasından dolayı Karapınar Belediyespor ile mücadele edecek. İlk yarıda büyük umutlarla alınan birçok oyuncunun beklentileri karşılamaması üzerine 8 oyuncunun gönderildiği takımda, henüz ikisi yabancı olmak üzere üç oyuncu transfer edildi.

EKONOMİK KRİZ TAKIMI DA VURDU

Ülkede yaşanan ekonomik kriz Sarayönü Belediyespor’u da vurdu. Yardımlar ve bağışlarla ayakta kalmaya çalışan Sarayönü Belediyespor, bu sezon büyük maddi zorluklar yaşıyor. Transfer bütçelerinin bir hayli kısıtlı olmasından dolayı ise transfer edilen oyuncularda seçici davranılamıyor. Bu durum alınan oyunculardan istenen verimin elde edilmemesine neden oluyor.

8.SIRADA YER ALIYOR

Sarayönü Belediyespor’un rakipleri Antalya’da bulunan kamp merkezlerinde ikinci devre hazırlıklarını sürdürürken yeşil-siyahlılar yaşadığı maddi sıkıntılardan dolayı zor şartlar altında çalışmalarını yürütmeye çalışıyor. Sekizinci sırada bulunan Sarayönü Belediyespor’un ikinci devre öncesi 14 puanı bulurken, diğer Konya takımı Karapınar Belediyespor 13 puanla Sarayönü’nün hemen ardında bulunuyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.