İki takımın da gündemi Kocaman

İki takımın da gündemi Kocaman

Atiker Konyaspor’da teknik direktörlük için öne çıkan ilk isim Aykut Kocaman. Fenerbahçe’de ise Kocaman’ın durumu netlik kazanmadı. Başarılı teknik adam ise Bodrum’da tatil yapıyor

Atiker Konyaspor’da teknik direktörlük çalışmaları devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekipte ilk isim olarak kulübe tarihi başarılar yaşatan Aykut Kocaman. Ancak Kocaman’ın Fenerbahçe ile olan görüşmeleri de henüz netlik kazanmadı. Tüm bu gelişmeler yaşanırken  Bodrum’da  tatil yapan Aykut Kocaman’ın şuana kadar kimseyle iletişim kurmadığı ifade ediliyor.      

ALİ KOÇ’TAN AYKUT KOCAMAN AÇIKLAMASI

HaberTürk'ün haberine göre, Başkan Ali Koç ve sportif direktör Comolli, Aykut Kocaman'la görüşmüş ve ikinci kez görüşeceklerini açıklamıştı ancak Kocaman'la tekrar görüşme yapılmamasına karar verildi. Cocu'yla anlaşan Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, Aykut Kocaman'ı aradı ve gelecek sezon takımın başında olmayacağını bildirdi.

KONYASPOR DA AYKUT KOCAMAN’I BEKLİYOR

Atiker Konyaspor yönetimi ve taraftarı Fenerbahçe ile henüz durumu netlik kazanmayan Aykut Kocaman’ı bekliyor.  Yeşil-beyazlı kulübe tarihi başarılar yaşatan Kocaman’ı yeni sezonda takımın başında görmek isteyen Başkan Hilmi Kulluk ve yönetimi bu transfer için çıkacak kesin kararı bekliyor.  Aykut Kocaman’ın Fenerbahçe kararını bekleyen yeşil-beyazlı camia  başarılı teknik adamın Fenerbahçe ile çalışmayacağını resmen açıkladığı andan itibaren Kocaman’ı Atiker Konyaspor’un başına getirmek için büyük çaba harcayacak. Başarılı teknik adamı ikna için tüm yönetim ve Konyaspor taraftarı harekete geçecek.

SOSYAL MEDYA KOCAMAN’A ÇAĞRI YAPIYOR    

 Atiker Konyaspor taraftarı Fenerbahçe’den istifa eden Aykut Kocaman için sosyal medyadan çağrıda bulundu. Yeşil-beyazlı taraftalar tarihi başarılar yaşattığı Konyaspor’a dönmesi içi Kocaman’a “ Yuvana dön” çağrısı yaptı  birçok taraftar ise Aykut Kocaman’ın Konyaspor’a  dönmesi halinde Konyaspor forması hediye edeceğini ifade etti.

HAREKETLİ GÜNLER BAŞLIYOR

Atiker Konyaspor’u bugünden itibaren  hareketli günler bekliyor. Teknik direktörlük görevi için Aykut Kocaman’ı bekleyen yönetim, başarılı teknik adamın vereceği karara göre planlama yapacak. Kocaman’ın görevi kabul etmemesi durumunda daha önce görüşülen ve yönetime rapor veren Sergen Yalçın ile birlikte Rıza Çalımbay ve Okan Buruk isimleri ile görüşme yapacak. Konyaspor, yeni teknik direktörünü bu hafta içinde belirlemeyi planlıyor. Konyaspor yeni teknik direktörünü açıkladıktan sonra iç transferi halledecek.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.