İki Federasyondan iftar yemeği

İki Federasyondan iftar yemeği

İlk defa Tekvando ve Halter Federasyonu sporda kardeşlik ve birlik adına Ankara Crowne Plaza'da ortaklaşa bir istişare toplantısı ve iftar yemeği organize ettiler.

İftar yemeğine, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Spor Bakanlığı Eğitim, Kültür ve Araştırma Genel Müdürü Harun Sönmez, Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları, Tekvandonun Duayen Hocası İsmet Iraz, Spor Genel Müdür Yardımcısı ve Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar, Tekvando Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin, federasyon başkanları, Tekvando Federasyonu'nun yönetim, disiplin ve teknik kurul üyeleri, protokol mensupları, basın temsilcileri ile Ankara ve Eskişehir'den gelen antrenör ve hakemlerden oluşan geniş bir davetli grubu katıldı.

Tekvandonun Duayen Hocası İsmet Iraz yaptığı konuşmada tekvandonun tarihsel süreçte yaşadığı zorluklardan bahsederek, birlik ve beraberlik için katılımcılara teşekkür etti.

Tekvando Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin ilk defa düzenenlenen yemek ve iftar feyzine uygun ortam için teşekkür ederken,  Spor Genel Müdür Yardımcısı ve Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taspınar kendisinin de Halter Federasyonu Başkanı olmasına rağmen tekvandoya yakınlığına değinerek, bu iki büyük spor camiasının bir araya gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan konuşmasında, ülkemizi Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonalarında başarı ile temsil eden, göğsümüzü kabartan, şampiyonlar yetiştiren camialarla ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. İki büyük camianın madalya yükünü çekmeye devam edeceğine inancını da yenileyen Baykan, başarılarda emeği geçen herkesi kutlayarak, katılımcılara teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.