İki Doğu İki Batı’dan Merhaba’ya ziyaret

İki Doğu İki Batı’dan Merhaba’ya ziyaret

İki Doğu İki Batı Uluslararası Öğrenci Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Arslan ve Yönetim Kurulu Üyesi Emre Ünüvar, Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rifat Tankut’u ziyaret etti

İki Doğu İki Batı Uluslararası Öğrenci Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Arslan ve Yönetim Kurulu Üyesi Emre Ünüvar, Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rifat Tankut’u ziyaret etti. Ziyarette İki Doğu İki Batı Uluslararası Öğrenci Derneği çalışmaları konuşuldu. 2008 yılından beri faaliyet gösterdiklerini ifade eden Murat Arslan, “Gönüllü faaliyetlerle başlayan ve 2010 yılında kurumsallaşan bu çalışmalarımız ile Konya’da öğrenim gören 90 ülkeden yaklaşık 4 bin misafir öğrenciye hizmet ediyoruz” dedi.

Yabancı öğrencilere rehberlik, danışmanlık, eğitim ve burs çalışmaları yaptıklarını aktaran Arslan, şöyle konuştu: “Alaaddin otobüs durakları bölgesinde bulunan ‘Uluslar arası gençlik merkezi’miz ile uluslar arası öğrencilerin hizmetindeyiz. 5 kattan oluşan merkezimiz gün boyu açık tutuluyor. Düzenlediğimiz programlar ve sosyal etkinlikler sayesinde farklı coğrafyalardan gelmiş binlerce öğrenciye aynı milletin fertleri olduğu şuurunu vermeyi hedefliyoruz.” Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rifat Tankut da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Ziyaret sonunda Murat Arslan, Rifat Tankut’a üzerinde ayet yazılı tablo hediye etti.

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

2-6.20160530101140.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.