İhsanoğlu, Basın Mensuplarıyla Bayram Fotoğrafı Çektirdi

İhsanoğlu, Basın Mensuplarıyla Bayram Fotoğrafı Çektirdi

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, basın mensuplarıyla bayram fotoğrafı çektirdi. Her zaman gittiği fırından ekmek alan İhsanoğlu, evinin yolunu tuttu. İhsanoğlu, oturduğu evin yakınındaki Sarıyer Yeniköy Camisi’nde oğullarıyla...

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, basın mensuplarıyla bayram fotoğrafı çektirdi. Her zaman gittiği fırından ekmek alan İhsanoğlu, evinin yolunu tuttu.

İhsanoğlu, oturduğu evin yakınındaki Sarıyer Yeniköy Camisi’nde oğullarıyla birlikte bayram namazını kıldıktan sonra kahvaltı yapmak için bir kafeye oturdu. Burada yaklaşık yarım saat kalan İhsanoğlu, gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra her zaman gittiği fırından ekmek, otlu poğaça ve kruvozan alan İhsanoğlu, çıkışta gazetecilerin gülerek "Ekmek mi aldınız?" sorusu üzerine, “Sevgi ekmek içindir. Saygı ekmek içindir. Birlik ekmek içindir “ diye yanıtladı.

Uzun yıllardır Ekmeleddin İhsanoğlu’nu tanıdıklarını belirten fırıncı, İhsanoğlu’nun ya da eşinin her zaman ekmek almaya geldiğini ve İhsanoğlu’nun da babasına selam söylediğini ifade etti.

İhsanoğlu kısa bir süre dinlenmek üzere evine gitti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.