İftar için ayrılan para Filistin’e gönderildi

İftar için ayrılan para Filistin’e gönderildi

Filistin’de zulüm gören Müslüman kardeşlerimize ulaştırılmak üzere tüm Türkiye genelinde başlatılan “Filistin’e Umut Ol” insani yardım kampanyasına Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu da duyarsız kalmadı.

 

 

 

Konya ASKF, spor ailesine her yıl geleneksel olarak verdiği iftar davetini bu yıl vermeyerek 10 bin TL’yi Filistinli kardeşlerimize insani yardım olarak gönderdi.

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay ve Mali Sekreteri Faruk Hatipoğlu ile beraber Vakıflar Bankası Konya Şubesinden T. C. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Filistin İnsani Yardım Merkezi hesabına Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu adına gönderdiler.

Konya ASKF Başkanı Remzi Ay yaptığı açıklamada; “Filistin’de yaşayan kardeşlerimizin, beslenme, elektrik, su, sağlık açısından büyük sıkıntılarının olduğu şu mübarek günlerde bizlerde iftar davetimize bu yıl ara verdik. Adeta açık yaraya tuz serpen İsrail’in zulmü ile sıkıntıları iyice artan din kardeşlerimize bu yardımla bir damlada olsa su serpmenin mutluluğu ile sivil toplum kuruluşu olarak görevimizi yerine getirmenin hazzını yaşıyoruz.  Allah kabul etsin.” dedi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.