"İçiciyim" dese de ceza almaktan kurtulamadı

"İçiciyim" dese de ceza almaktan kurtulamadı

Konya'da uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla yargılanan sanık, "içiciyim" dese de 10 yıl hapis ve 10 bin lira para cezaya çarptırılmaktan kurtulamadı.

Konya'da uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla yargılanan sanık, "içiciyim" dese de 10 yıl hapis ve 10 bin lira para cezaya çarptırılmaktan kurtulamadı.

Konya 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, tutuklu sanık Şaban Yıldız (23) ile avukatı katıldı. Mahkeme heyeti tarafından kendisine "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan yargılandığı söylenen Yıldız, hakkındaki suçlamaları kabul etmediğini aktardı.

Uyuşturucu madde kullanıcısı olduğunu ifade eden Yıldız, ismini bilmediği kişiden esrarı içmek için satın aldığını dile getirdi. Yolcu otobüsüyle İzmir'e gitti sırada yakalandığını dile getiren Yıldız, "Amacım çalışmaya gittiğim İzmir'de esrarı içmekti. Götürdüğüm esrarın içmek için fazla olduğunu biliyorum. Zaten fazla olan esrarı dökecektim" diye konuştu. 

Karar verileceği belirtilerek son sözü sorulan sanık, tahliyesini talep etti. Sanığa, uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle 10 yıl hapis ve 10 bin lira ceza verildi. 

Konya-Ereğli karayolu kent girişinde iki ay önce durdurulan şehirlerarası yolcu otobüsünde 4 kilogram esrar ile yakalanan Şaban Yıldız, gözaltına alınmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.