Ic İbrahim Çeçen Vakfı’ndan Karşılıksız Burs

Ic İbrahim Çeçen Vakfı’ndan Karşılıksız Burs

IC İbrahim Çeçen Vakfı, 2014 - 2015 öğretim yılı için Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi tüm bölümlerinden, ODTÜ, Ankara Üniversitesi, Gazi Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi’nden ise tıp, hukuk ve mühendislik bölümleri öğrencilerini...

IC İbrahim Çeçen Vakfı, 2014 - 2015 öğretim yılı için Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi tüm bölümlerinden, ODTÜ, Ankara Üniversitesi, Gazi Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi’nden ise tıp, hukuk ve mühendislik bölümleri öğrencilerini karşılıksız burs başvuruları için bekliyor.

Her yıl olduğu gibi başarılı ve maddi desteğe ihtiyacı olan üniversite öğrencilerine burs veren IC Vakfı, 2014-2015 öğretim yılında yeni bursiyer kaydı olarak, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi öğrencilerine kontenjan ayırdığı açıklandı. Ayrıca ODTÜ, Ankara, Hacettepe ve Gazi Üniversitelerinin tıp, hukuk ve mühendislik fakültelerinden bursiyer adayları da değerlendirileceği belirtildi.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’ndeki öğrencilerin, burs almak için hangi koşulları taşıması gerektiği, başvuru için gerekli belgeler ve başvuru tarihleri, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörlüğü tarafından duyurulacağı ifade edildi. İlan edilen tarih aralığında, istenilen evraklar, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı birimine elden teslim edileceği ve başvuruda bulunan öğrenciler, üniversite tarafından değerlendirilerek, bursa hak kazananların listesi yine üniversite tarafından belirleneceği bilgisi verildi.

Diğer üniversite öğrencileri başvuruları, IC Vakfı’na yapılacak ve başvurular Vakıf Yönetim Kurulu tarafından değerlendirmeye tabi tutulacağı ve yeni bursiyerlere IC İbrahim Çeçen Vakfı, öğrenimleri boyunca burs vereceği, bursiyerlere bu yıl ödenecek aylık karşılıksız burs miktarı, 300 TL olarak belirlendiği açıklaması yapıldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.