İç Anadolu Ve Karadeniz İçin Kuvvetli Rüzgar Uyarısı

İç Anadolu Ve Karadeniz İçin Kuvvetli Rüzgar Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İç Anadolu'nun doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz ile doğu Anadolu'nun kuzey kesimlerinde kuvvetli rüzgar uyarısı yaptı. Ayrıca Doğu Karadeniz'de rüzgarla birlikte kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli yağış beklendiği...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İç Anadolu'nun doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz ile doğu Anadolu'nun kuzey kesimlerinde kuvvetli rüzgar uyarısı yaptı. Ayrıca Doğu Karadeniz'de rüzgarla birlikte kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli yağış beklendiği vurgulandı.

    Bugün akşam saatlerinden itibaren İç Anadolu'nun doğusu ile gece saatlerinden itibaren Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Orta ve Doğu Karadeniz'de güney ve güney batılı, yarın (Çarşamba) sabah saatlerinden itibaren Orta ve Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatı yönlerden esecek rüzgarın kuvvetli yer yer kısa süreli fırtına şeklinde esmesinin beklendiği bildirildi.

    Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Başta Orta ve Doğu Karadeniz'de oluşacak yüksek dalgalar, deniz ve hava ulaşımında aksamalar olmak üzere) ilgililer ve vatandaşlardan dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

    DOĞU KARADENİZ'DE RÜZGARLA BİRLİKTE YAĞIŞ

    Gece saatlerinden itibaren Doğu Karadeniz'de görülecek yağışların; yarın (Çarşamba) sabah saatlerinden itibaren kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde eseceği rüzgarlarla birlikte Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli, Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde ise çok kuvvetli olması beklendiğinden başta deniz ulaşımı olmak üzere yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunma uyarısı yapıldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.