İbrahim Tatlıses’in kızı Elif Ada ilk kez görüntülendi

İbrahim Tatlıses’in kızı Elif Ada ilk kez görüntülendi

9 Nisan Salı günü dünyaya gelen İbrahim Tatlıses’in kızı Elif Ada ilk kez görüntülendi. Kızı Elif Ada ile hastaneden taburcu olan Ayşegül Tatlıses ile ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in mutlulukları adeta gözlerinden okunuyor.

İbrahim Tatlıses’in kızı Elif Ada ilk kez görüntülendi! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in eşi Ayşegül Tatlıses 9 Nisan Salı gecesi saat 01.00’de Elif Ada bebeği dünyaya getirdi. 3 gün hastanede kalan Ayşegül Tatlıses ile Elif Ada bugün taburcu oldu. Yıllar sonra bu kadar mutlu görünen İbrahim Tatlıses’in keyfine diyecek yok.

İBRAHİM TATLISES’İN KIZI ELİF ADA İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ

İbrahim Tatlıses ile Ayşegül Tatlıses çifti bebeklerini kucaklarına aldı. İbrahim Tatlıses’in ‘İnşallah annesine benzer’ dediği bebeğinin tıpkı annesi gibi beyaz tenli ve sarışın olduğu öğrenildi. 3 gün boyunca hastanede kalan Ayşegül Tatlıses’i eşi İbrahim Tatlıses biran olsun yalnız bırakmadı. Sezaryen yöntemiyle 3 kilo 715 gr ve boyu 53 cm Elif Ada bebeği dünyaya getiren Ayşegül Tatlıses, bebeğinin ve kendisinin sağlık durumunun normale dönmesiyle kaldığı hastaneden taburcu oldu.

tatlises-bebek.jpg

Takvim gazetesinde yer alan habere göre, geniş güvenlik tedbirlerinin alındığı hastanede İbrahim Tatlıses ve Ayşegül Tatlıses yer altında bulunan otopark kapısından çıktı. Tüm çabalarına rağmen çift hastane yakınlarında bulunan trafik ışıklarına takılınca ilk kez minik kızları Elif Ada ile görüntülendi. Bir hayli neşeli oldukları gözlenen çiftin gülücükleri bir an olsun yüzlerinden eksik olmazken, Ayşegül Tatlıses’in bebeğine içi giden bakışları ve onunla oynayıp konuşması objektiflere takıldı. Çift daha sonra İbrahim Tatlıses’in geçtiğimiz aylarda satın aldığı yeni evlerine geçtiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.