İbrahim Öztürk: Galatasaray Maçı İle Lige İyi Başlamak İstiyoruz

İbrahim Öztürk: Galatasaray Maçı İle Lige İyi Başlamak İstiyoruz

Bursaspor’un kaptanı İbrahim Öztürk, lig hazırlıklarının yoğun şekilde devam ettiğini belirterek, Galatasaray maçı ile lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. Kaptan İbrahim ve başarılı orta saha oyuncusu Samuel Holmen,...

Bursaspor’un kaptanı İbrahim Öztürk, lig hazırlıklarının yoğun şekilde devam ettiğini belirterek, Galatasaray maçı ile lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Kaptan İbrahim ve başarılı orta saha oyuncusu Samuel Holmen, Altıparmak Bursastore Mağazası’nda taraftarlarla bir araya geldi. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği ikili, bol bol imza dağıttı, genç hayranlarının özçekim tekliflerini de geçir çevirmedi.

İBRAHİM: LİGE İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ

Gazetecilerin lige ilişkin sorularını cevaplayan İbrahim Öztürk, şunları dile getirdi: ”Hazırlık kampı devam ediyor, yurt dışından dönsek de burada sabah akşam antrenman yoğunluğu devam ediyor. En iyi şekilde hazırlanıyoruz. 3 hazırlık maçımız daha var. Bunları taktiksel açıdan iyi geçirdiğimiz sürece Galatasaray maçına hazır bir şekilde çıkmak istiyoruz. İyi başlamak istiyoruz. İçeride ilk maçlar her zaman önemlidir. Herkes bunun farkında, iyi çalışıyoruz. Bunu kendi adımıza olumluya çevirmek için maç günü yapacaklarımız önemli. Şimdi onun provasını yapıyoruz. O maçta çıktığımız zaman her şeyimizi ortaya koyup, camia olarak, taraftar olarak yüzümüz gülerek sezona başlamak istiyoruz.”

HOLMEN: LİGE HAZIR OLMAK İSTİYORUZ

Holmen ise lige hazır olmak için yoğun çalıştıklarını ifade etti. Holmen, “Kampımız devam ediyor. Yurt dışı kampını yarıda kesip dönmüş olsak bile burada çalışmalarımız sürüyor. 3 hazırlık maçı yapacağız. Bunları en iyi şekilde değerlendirip lige hazır olmak istiyoruz.” dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.