Huzurevine Ziyaret

Huzurevine Ziyaret

Fatih Kalem yönetim kurulu üyesi başarılı iş adamı Mehmet Aziz Başer, sosyal sorumluluk projesi adı altında huzurevinde yaşlıları ziyaret etti.

Bu ziyaretle birlikte kendi ailesindeki aile büyüklerini hatırladığını ve duygulandığını dile getiren Başer, insanın yaşının ilerlemesiyle bu durumlara duyarlılığının arttığını ve sağlığının iyi olduğu şu dönemlerde ihtiyarlara yardımcı olunması gerektiğini dile getirdi.

 Yaşlılar ve Çocuklar Bir Arada

   Yaşlılara tatlı ve hoş sohbetle giden Mehmet Aziz Başer, yaşlıların ve çocukların bir araya getirilmesi gerektiğini, bu birleşmenin hem yaşlıların enerjisine hem de çocukların büyüklerle olan iletişiminin gelişmesine destek olacağını söyledi. Kendi çocuklarını da bu ilişkilere önem vererek büyüttüğünü dile getiren Başer,

    “Büyüklerimizden öğrenecek her zaman bir şeyler vardır. Bu nedenle yaşımız ne olursa olsun onları saymalı ve onlara özen göstermeliyiz. Unutulmamalıdır ki bir gün bu gençliğimiz ve sağlığımız bugünkü gibi olmayacak.” İfadelerini kullanarak saygının, yaşamın ve insan ilişkilerinin önemini vurguladı.

    Ziyaretinin sonunda bu etkinliği tek başına, ailesiyle ve iş çevresiyle de sık sık yapacağını da söyleyen Mehmet Aziz Başer, gençleri ve aileleri yaşlılarımıza önem vermek konusunda biraz daha duyarlı olmaya davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.