Huzurevi Sakinlerinde Kuaför Mutluluğu

Huzurevi Sakinlerinde Kuaför Mutluluğu

Silivri’de bir kuaför işletmecisi, huzurevinde kalan yaşlılara dikkat çeken bir hediye verdi. Bütün ekibini toplayarak huzurevini ziyaret eden işletme sahibi, yaşlıların saçlarını keserek bakım yaptı. Ziyaretten ve bakım yaptırmaktan mutlu...

Silivri’de bir kuaför işletmecisi, huzurevinde kalan yaşlılara dikkat çeken bir hediye verdi. Bütün ekibini toplayarak huzurevini ziyaret eden işletme sahibi, yaşlıların saçlarını keserek bakım yaptı. Ziyaretten ve bakım yaptırmaktan mutlu oldukları gözlenen huzurevi sakinleri, mutluluklarını kuaför çalışanlarına sarılarak gösterdi.

Silivri’deki Akçil Kardeşler Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi’nin 168 sakini, kendileri için büyük sürpriz yapan kuaför ekibini karşılarında görünce şaşkınlık yaşadı. Cadde isimli kuaför işletmesinin sahibi ve çalışanları, huzurevini ziyaret ederek yaşlılara saç bakım ve kesim hizmeti sundu. Kadın sakinler, uzayan saçlarını düzelttirerek kuaför çalışanları ile uzun uzun sohbet etti. Huzurevindeki erkekler de saçlarını uzman ekibe kestirerek yeni görünümlerine kavuştu. Kesim sırasında bir hayli neşeli oldukları gözlenen kadınlar, saçlarının yeni halini beğendiklerini söyleyerek hem ziyaret, hem de bakım yaptırmanın keyfini sürdü. Huzurevi sakinleri, mutluluklarını sohbet edip saçlarını kestirdikleri kuaför çalışanlarına sarılarak gösterdi.

İşletme sahibi Mert Karan, bundan sonra düzenli olarak huzurevine geleceklerini ve periyodik aralıklarla teyzelerin ve dedelerin saçlarını keseceklerini söyledi. Karan, “Hem onların saçlarını keselim, hem dualarını alalım” diyen Karan, “Bundan sonra buradayız” ifadesini kullandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.