Huzurevi sakinleri muayene edildi

Huzurevi sakinleri muayene edildi

Vaka deneyimi yüksek medikal kadrosuyla ve ileri teknolojik altyapısıyla, gözün tüm branşlarında Konyalılara hizmet veren Dünyagöz Konya, anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı

Dr. İ. Işık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde Op. Dr. Mehmet Gülmez, Dünyagöz Konya müdürü Cahit Durmaz ve İş Geliştirme Uzmanı Şeyma Güler’in katıldığı bu projede yaklaşık 300 huzurevi sakininin göz kontrolleri yapılırken Dünyagöz Konya’da gerçekleştirilen detaylı muayene sonucunda 84 yaşındaki huzurevi sakini ve katarakt hastası Cemile Akay’ın ameliyatı başarıyla gerçekleşti.

Tamamen sosyal sorumluluk amacıyla başlattıkları bu proje hakkında konuşan Dünyagöz Konya Müdürü Cahit Durmaz “ Yaklaşık 3 ay boyunca devam edecek bu sosyal sorumluluk projesiyle ihtiyacı olan en az 100 huzurevi sakinini hastanemizde ağırlamayı ve detaylı muayenelerini gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Birkaç aya yayacağımız bu anlamlı yardım projesiyle Konyalı huzurevi sakinlerine kaliteli bir hizmet vereceğimiz için gurur duyuyoruz” dedi. 84 yaşındaki huzurevi sakini Cemile Akay’ın katarakt ameliyatını gerçekleştiren Op. Dr. Mehmet Gülmez ise “ Daha çok 60 yaş ve üstü kişilerde görülen kataraktın tek tedavisi ameliyattır. Cemile Hanım’a katarakt teşhisi koyduktan sonra kendisini fako yöntemiyle ameliyat ettik, hastamızın operasyonu oldukça başarılı geçti ve aynı gün taburcu ettik. Kendisi artık oldukça net bir görüşe sahip olarak hayatını devam ettirebiliyor.” dedi.

Her türlü teknolojik altyapının düşünüldüğü, tasarımında Konya mimarisine ait izler taşıyan 8 bin metrekarelik akıllı binasında kataraktan çocuk göz sağlığına, lazer tedavilerinden glokoma, oküloplastiden retina hastalıklarına kadar tüm teşhis, tetkik ve tedavi hizmetlerini tek çatı altında bir araya getiren ve ileri teknolojiye sahip cihazlarıyla Konyalılara göz sağlığı hizmeti veren Dünyagöz Konya’nın medikal kadrosunda, Prof. Dr. Ümit Kamış, Op. Dr. Mehmet Gülmez, Op. Dr. Nermin Ali, Op. Dr. Aykut Selçuk, Op. Dr. Fethi Energin ve Uzm. Dr. Aşina Pınar bulunuyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.