Huzur Operasyonunda Ele Geçirilen Malzemeler Basına Gösterildi

Huzur Operasyonunda Ele Geçirilen Malzemeler Basına Gösterildi

İstanbul polisinin gerçekleştirdiği huzur operasyonunda ele geçirilen malzemeler emniyette sergilendi. Operasyonda çok sayıda tabanca ve uzun namlulu silah ile uyuşturucu madde ve çeşitli suç unsurları ele geçirildiği belirtildi.İstanbul Emniyet...

İstanbul polisinin gerçekleştirdiği huzur operasyonunda ele geçirilen malzemeler emniyette sergilendi. Operasyonda çok sayıda tabanca ve uzun namlulu silah ile uyuşturucu madde ve çeşitli suç unsurları ele geçirildiği belirtildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün 14 bin 500 polisle 39 ilçede gerçekleştirdiği genel asayiş uygulamasında çeşitli suç unsurları ele geçirildi. Elde edilen malzemeler Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sergilendi. Basına gösterilen malzemeler arasında çok sayıda ruhsatsız tabanca ile uzun namlulu silahlar dikkat çekti. Operasyonlarda ayrıca bu silahlara ait çok sayıda fişek de ele geçirildi. Uygulamada silahların yanı sıra bir miktar uyuşturucu madde, kesici aletler, kumar oynamada kullanılan malzemeler, yasal olmayan yollardan elde edildiği düşünülen para, kaçak içki ve sigara ile çeşitli suç unsuru yakalandı. Haklarında yakalama kararı buluna çok sayıda kişi de operasyonlarda gözaltına alındı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.