Hüseyin Keleş aday adayı oldu

Hüseyin Keleş aday adayı oldu

Sanayici iş adamı Hüseyin Keleş, AK Parti Konya Milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı. Keleş, “Türkiye’nin daha güçlü olabilmesi için hizmet etmeye hazırız” dedi.

Ramada Otel’de düzenlediği basın toplantısında 24 Haziran'da yapılacak milletvekili genel seçimi için aday adayı olacağını açıklayan Hüseyin Keleş, “Konya için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Davamız memleket davası, Konya davası” diye konuştu. Konya’nın Marmara Havzası’na alternatif, Türkiye’nin yeni sanayi merkezlerinden birisi olduğunu belirten Keleş, “Şehrimiz son 30 yılda sanayi ve üretimin önemini görmüş ve artık net bir sanayi şehri haline gelmiştir. Bugün yıllık 1,5 milyar Dolar’ı aşan ihracatımızın, yüzde 75’i sanayi mamulüdür. Konya olarak 80’in üzerinde sektörde üretim yapıyor, 181 ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu.

YATIRIMLARI MECLİSE TAŞIYACAĞIM

Şehrin değerli iş adamlarının üretimden aldıkları güçle yatırım vizyonlarını sürekli geliştirdiklerine dikkat çeken Keleş, “Şu anda Türkiye’nin 3. büyük organize sanayi bölgesi olan Konya organize sanayi bölgemiz 5. genişleme hamlesine hazırlanıyor. Sanayi odamız ve Konya organize sanayi bölgemiz bu konuyu öncelikli gündem yaparak çalışmalarına devam ediyor” ifadelerini kullandı. Milletvekili aday adayı olarak hedeflerinden bir tanesine değinen Keleş, “Tüm bu kazanımları ve yatırımları senkronize bir şekilde yüce meclisimize taşıyarak sanayimizin sorunlarını yakından takip etmektir. Ayrıca Konya sanayisini daha yüksek katma değer üreten, teknoloji ve inovasyon odaklı yepyeni bir döneme hazırlanmasına destek vermek arzusundayım” şeklinde konuştu.

OSMAN ÖZDEMİR merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.