Hüseyin Gülerce de gözaltına alınacak mı?

Hüseyin Gülerce de gözaltına alınacak mı?

Zaman'ın eski yazarı Hüseyin Gülerce, evden güle oynaya çıkmış.

emaatin medya kanadına yönelik operasyon başladı. Fuatavni'nin verdiği listede Hüseyin Gülerce'nin de adının olması şaşkınlık yarattı. Bu şaşkınlığı Hüseyin Gülerce de yaşadı.

Gözaltına alınacak denilen Hüseyin Gülerce canlı yayında ortaya çıktı. Gülerce gözaltı iddiası için "O Fuat Avni'nin ortalığı karıştırmak için yazdığı bir şey de olabilir" dedi.

Beyaz TV'de Ortak Akıl programında konuşan Hüseyin Gülerce, gözaltı iddiasıyla ilgili "Bu listede olduğumu öğrendim. Ben iki şey söyledim eşime. Cenabı Allah'tan geldikten sonra kahır da hoş lütuf da hoş. Evden güle oynaya çıktım. Mevlam neylerse güzel eyler" yorumunu yaptı.

BÖYLE OLMASINI İSTEMEZDİM

Hüseyin Gülerce uzun süre yazarlık yaptığı Zaman Gazetesine yönelik operasyon için 'üzüldüğünü' belirterek, 'Ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. Hidayet Bey de Ekrem Bey de eski arkadaşlarım. Böyle olmasını arzu etmem" dedi.

BENİM DURUŞUM BELLİ

"Savcı bizi çağırırsa Fuatavni'nin listesine ismim şehven konulmamışsa ben de öğreneceğim" diyerek gözaltı listesinde adının olmasını yorumlayan Hüseyin Gülerce, "17 Aralık'tan bu yana olup bitenlere bakıldığında benim farklı bir duruşumun olduğu görülüyor. Hatta bu nedenle Mehtap TV'deki programım bitti, Zaman gazetesinden ayrıldım. Eğer liste doğruysa yani benim adım listede varsa ilk konuşacağım kişi savcı olur elbette. Ne suç isnat ediliyor bilmeden konuşmam doğru değil. Adım nasıl geçti bilmiyorum. Ama insan kendisini bilir. Suçlu olup olmadığını bilir. İddia neyse ben suçlusu olamam. Çünkü ben sadece yazı yazdım. Gazetecilik faaliyeti dışında hiçbir faaliyetim yok" dedi.

HOCAYI HİÇ ÖYLE GÖRMEDİM

Fethullah Gülen hakkında da konuşan Hüseyin Gülerce, meşhur bedduayı hatırlatarak "Ben hocayı hiç öyle görmedim. Gözleri açılmış. Beddua edecekse bile boynu bükük olurdu. Bu bir savaş hali.. Savaş ne zaman biter? Bir bir savaş var, iki bütün savaşlar bir tarafın galibiyetiyle biter" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.