Hurtado’nun üstü çizildi!

Hurtado’nun üstü çizildi!

Konyaspor’da sakatlıkları ile ünlü Paolo Hurtado Kocaman’ın gözünden düştü. İlk yarının sonlarına doğru takıma katılan Hurtado Alanya maçında Aykut Kocaman ile yaşadığı diyalogla gündeme gelmişti.

Teknik Direktör Aykut Kocaman maç eksiği olan oyuncuya hazırlık maçlarında forma vermedi. İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Konyaspor’da Paolo Hurtado’nun durumu tartışılıyor. Sakatlıkları ile ünlü Paolo Hurtado Kocaman’ın gözünden düştü. İlk yarının sonlarına doğru takıma katılan Hurtado Alanya maçında Aykut Kocaman ile yaşadığı diyalogla gündeme gelmişti. Teknik Direktör Aykut Kocaman maç eksiği olan oyuncuya hazırlık maçlarında forma vermedi. Sezonun ikinci yarısına hazır hale gelmesi beklenen oyuncu maç eksiği olmasına rağmen hazırlık maçlarında forma giymiyor. Altınordu ile oynanan maçta ağrılarını bahane ederek forma giymeyen oyuncu Ümraniyespor maçında da ilk 11’e dahil edilmedi

TRANSFER TEKLİFİ DEĞERLENDİRİLİYOR

Konyaspor’un büyük umutlarla renklerine dahil ettiği ancak neredeyse hiç katkı alamadığı Hurtado’nun ABD Major League Soccer’e transferi gündeme geldi. MLS ekiplerinden DC United, Paolo Hurtado’yu kadrosuna katmak istediği iddia edildi. Konyaspor’un takımın en yüksek maliyetli oyuncuları arasında olan Perulu için uygun teklif gelmesi durumunda transfere sıcak baktığı öğrenildi. Hurtado’nun MLS’ye transfer iddiaları Uluslararası basında da yer buldu.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum