Hurtado ve Jonsson  formasına kavuştu

Hurtado ve Jonsson formasına kavuştu

Atiker Konyaspor’un önemli iki orta saha oyuncusu Çaykur Rizespor maçıyla birlikte formasına kavuştu. Jonsson, Jectovic’in ısınırken sakatlanması nedeniyle maça ilk 11’de başlarken Hurtado ise 2. yarı oyuna dahil oldu.

Atiker Konyaspor’un iki önemli orta saha oyuncusu Jonsson ve Hurtado formasına kavuştu.6 haftalık bir sakatlık sürecinin ardından Antalya’da devre arası kampında İstanbulspor ile oynan hazırlık maçında sakatlanan Hurtado yeniden takımla birlikte çalışmalara başlamıştı. Çok uzun bir süredir taraftardan uzak kalan tecrübeli futbolcu Çaykur Rizespor ile oynanan maçın 2. yarısında oyuna dahil oldu. Hurtado maçın 59.dakikasında Mücahit Can Akçay’ın yerine oyuna dahil oldu. Hücum anlamında takıma olumlu katkı sağlayan oyuncunun sahalara dönmesi teknik ekip ve taraftarları mutlu etti. Hurtado ile birlikte formasına kavuşan bir diğer başarılı oyuncu ise Jens Jonsson oldu. Yeşil-Beyazlı taraftarların hasretle beklediği isimlerden birisi olan Jens Jonsson Çaykur Rizespor maçına ilk 11’de başladı. Orta sahadaki performansı ile taraftarın gönlünü kazanan ve takıma büyük katkılar sağlayan başarılı oyuncu ikinci yarıda hiçbir karşılaşmada forma giyememişti. Jens Jonsson’un Çaykur Rizespor maçına yedek başlaması beklenirken karşılaşma öncesi ısınma hareketlerinde ağrıları artan Jevtovic maça başlayamadı. Bu oyuncunun yerine Jens Jonsson sahaya ilk 11’de başladı ve 90 dakika sahada kaldı.

JAHOVİC İKİNCİ YARIDA FORMA GİYDİ

Atiker Konyaspor’un tecrübeli santrafor oyuncusu Adis Jahovic Çaykur Rizespor maçında ikinci yarı oyuna dahil oldu. Makedon oyuncu Göztepe maçında yaşadığı sakatlık sonrası Beşiktaş maçında forma giyememişti. Çaykur Rizespor maçına yedek kulübesinde başlayan Jahovic karşılaşmanın ikinci yarısında Amir Hadziahmetovic’in yerine oyuna dahil oldu. Ancak tecrubeli oyuncunun mücadelesi gol bulmasına yeterli olmadı.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.