Hurtado forma giyemeyebilir

Hurtado forma giyemeyebilir

21 Ekim Pazar günü deplasmanda Ç.Rizespor ile 9.hafta maçında karşılaşacak Atiker Konyaspor, dün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve yardımcı antrenörler yönetiminde yapılan antrenmanda milli takımdan dönen Deni Milosevic takımdan ayrı olarak çalıştı. Salonda yapılan CORE antrenman ile başlayan, antrenman koşu, ısınma hareketleri ve 5’e 2 ile devam etti. 2 gruba ayrılan oyuncular şut ve gol çalışması, kuvvet ve dayanıklılık çalışması yaptı. Antrenman çift kale maç ile sona erdi.

HURTADO CUMA GÜNÜ GELECEK

Milli maçlar nedeniyle ülkelerinde olan Hurtado, Skubic ve Traore dünkü antrenmana katılmadı. Skubic ve Traore’nin bugün yapılacak antrenmana katılmaları beklenirken Hurtado’nun ise Cuma günü gelmesi bekleniyor. Başarılı oyuncunun uzun bir yolculuk yapması nedeniyle yorgun olacağı ve bu nedenle Çaykur Rize deplasmanında forma giyme şansının zor olduğu ifade edildi. Başarılı oyuncu Hurtado oynadığı maçlarda gösterdiği performansla taraftarın büyük beğenesini kazanmış ve taraftarlar bu oyuncuyu her maçta sahada görmek istediklerini dile getirmişlerdi.

FERHAT TÜRKOĞLU       

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.