Hükümetin rotası yanlış!

Hükümetin rotası yanlış!

AK Parti iktidarının, kendine özgü yerli ve milli bir çizgiyi belirleyemediğini söyleyen Saadet Partisi GİK Üyesi Hasan Hüseyin Öz, “AK Parti, sürekli Amerika ve Rusya’nın belirlemiş olduğu rotada ilerliyor” dedi

Saadet Partisi Konya Merkez İlçeler Kasım Ayı İlçe Divan Toplantısı yoğun katılım ile parti il başkanlığı binasında gerçekleştirildi. Toplantıya; Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Hüseyin Öz'ün yanı sıra; Saadet Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Yavuz Aydın , merkez ilçe başkanları Ali Genç, İbrahim Ceylan, Mustafa Uyar, ilçe başkanlık divanları ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere çok sayıda partili katıldı.

BATININ ROTASINI KABUL ETMİYORUZ

Toplantıda konuşan Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Hüseyin Öz, Türkiye'nin özüne dönmesi gerektiğine dikkat çekti. Türkiye'nin kendi hak ve adalet anlayışını benimseyerek batının ve batılın ülkemize dayattığı kuralları ve rotaları kabul etmediklerini dile getiren Öz, “AK Parti iktidarı, millilik ve kendine öz bir çizgiyi belirlemekten ziyade, sürekli Amerika ve Rusya’nın belirlemiş olduğu rota içerisindedir. AK Parti, bu rotadan dolayı kendini kaybetmiş durumdadır. Geçtiğimiz günlerde bu durumun gerçekliğini bir kez daha tatbik etmiş olduk. Onca tehdit, hakaret ve ağza alınmayacak sözlerden sonra hala ABD'ye ziyaret gerçekleştiriliyor ve hiçbir şey olmamış gibi de el sıkışılıyor. ABD ile müttefiğiz görüntüsü veriliyor. Bu kabul edilemez bir durum” şeklinde konuştu.

ÜMMET COĞRAFYASI İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanı İbrahim Ceylan ise “Ümmet Coğrafyasının parçalandığı, ayrıştırılmaya yüz tuttuğu bir dönemde Saadet Partisi'nin bir mensubu olarak bu divan toplantısına katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” diyerek, konuşmaya başladı. İslam Coğrafyası ve ülke için en iyi çalışmayı ortaya koymak adına teşkilat çalışmalarının sürdürülmesi gerektiğini aktaran Ceylan, şunları kaydetti: “Merkez mahallelerimiz başta olmak üzere, taşra mahallelerimiz ile beraber ciddi ve istikametli bir çalışmayı ortaya koymamız gerekiyor. Gençlik kollarımız ve kadın kollarımız ile birlikte güzel çalışmaları ortaya koymaya çalışıyoruz ve bundan sonra da daha iyi bir şekilde koyacağız. Gerçekleştirmiş olduğumuz 7. Olağan kongremiz ile beraber ikinci yarım asırlık çalışmalarımızın fişeğini de ateşlemiş oluyoruz. Bu vesile ile Konya’dan Genel İdare Kurulu listesine alınan ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak atanan Konyamızın önceki dönem il başkanı Hasan Hüseyin Uyar Bey’e de bu zorlu görevinde muvaffakiyetler diliyorum. ”

YENİ BİR DÜNYA İDEALİ İLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Toplantıda rapor sorgulamalarının ardından kapanış konuşmasını gerçekleştiren Karatay İlçe Başkanı Ali Genç de “Yeni bir dünya ideali ile var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü biliyoruz ki artık vatandaşımızda şuanki durumun sıkıntılarını çekiyor. Yine vatandaşlarımız bu güne kadar gördü ki Saadet Partisi 50 yıldır aynı istikamet ve çizgide çalışmalarını yaptı. Bundan sonra da yapacağına inanıyor. Bunun için bizlerin yapması gereken kucağımızı açıp vatandaşlarımıza Milli Görüş’ün elini uzatmaktır” dedi.

SALİH ACIBADEM

3-1-058.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.